If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare, este intradevar util, nu degeaba l-au gandit, dar pana acum nimeni n-a zis daca obiectele pe care depozitezi acolo stau in siguranta sau cad la orice denivelare mai mare a drumului (vorbim de gropi ca denivelari nu mai sunt de mult). Ma interesaza in mod special ca ma duc la pescuit si drumurile pe balti sunt cum sunt (drumuri e mult spus). Multam mult pentru raspunsuri.
Am gasit intamplator un forum cu imagini destul de clare referitor la montarea acestui kit de depozitare: http://www.forum-auto.com/marques/dacia/sujet1193.htm
Sper sa fie util celor interesati.
Numai bine tuturor.
Salutare, este intradevar util, nu degeaba l-au gandit, dar pana acum nimeni n-a zis daca obiectele pe care depozitezi acolo stau in siguranta sau cad la orice denivelare mai mare a drumului (vorbim de gropi ca denivelari nu mai sunt de mult). Ma interesaza in mod special ca ma duc la pescuit si drumurile pe balti sunt cum sunt (drumuri e mult spus). Multam mult pentru raspunsuri.
Am gasit intamplator un forum cu imagini destul de clare referitor la montarea acestui kit de depozitare: http://www.forum-auto.com/marques/dacia/sujet1193.htm
Sper sa fie util celor interesati.
Numai bine tuturor.
N cade nimic de acolo, pentru ca are o buza in fata.:bigtongue:
Last edited by adicata2003; 15 February 2010, 18:12.
Salutare tuturor
Multam pentru raspuns @tvstar si @adicata. Asa ma gandeam si eu, ca nu ar cade de acolo , dar a fost o intrebare de control in ideea ca mai pot aparea diverse situatii in care se intampla acest lucru. O sa-mi comand si eu acest kit de depozitare cat mai curand (se apropie primavara cred eu, desi dupa cum a fost azi in Bucuresti slabe sperante si trebuie sa planific sezonul de pescuit 2010). Acum nu stiu daca o sa-l montez eu sau o sa ma duc la service. Ramane de vazut. Regret acum ca nu l-am achizitionat cand am cumparat masina, dar asta e, am facut o mica economie atunci ca sa dau acum mai mult (probabil, nu stiu cat o sa ma coste in total). Ma bucur ca sunt util cu site-ul gasit, orice informatie este bine venita tuturor consider eu. Asa am invatat si eu de la voi o multime de lucruri.
In rest, numai de bine tuturor si mii de km fara probleme si evenimente.
trebuie sa precizezi ........sunt tavite ptr. 7 locuri si tavite ptr. 5 locuri, eu am de berlina ,putin adaptata dar isi face treaba de minune..........iar de gasit ,aici pe forum era un coleg care vindea asa ceva .
salut , daca nu reusiti sa-l montati singuri cautati tapiterul de la ASV si il pune la negru,este bunsuportul poti pune pe el un DVD de plafon + umbrela de ploaie etc
In primavara am citit aici despre acel suport,l-am comandat la dealer Auto Becoro Baia Mare si in 5 zile l-am primit pt 450 lei.Pt montaj au cerut 150 lei dar au recunoscut ca nu au mai montat asa ceva si aveau frica a-mi decupa zona de prindere in tapiterie la manerele de la usi.Am renuntat la montajul lor si l-am montat eu in circa 1 ora. Este foarte practic sta bine, nu scartie il recomand cu caldura.Montajul se face foarte usor doar atentie la decuparea tapiteriei la manere pt a nu decupa mai mult decit acopera suportii din plastic.Caroseria are prevazute locurile de prindere. Montajul l-am facut pe un mcv laureat-personal- din 2007 cu 7 locuri
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment