Am facut o poza .. cu ledurile... in graba..
Stopuri Cu LED
Collapse
X
-
Am facut pozele care mi le-ati cerut ..sunt facut cu telefonul...Cand o sa o spal... o sa mai revin cu poze daca vreti... facute cu aparatul digital...sigpic
Comment
-
asfel de leduri cu fasung de bec sunt cam 35 ron cele cu 2 faze si 25 ron cele cu o faza si se gasesc si pentru semnal care albe fiind dau o culoare galbena si sunt perfecte pentru semnalizari ca nu o sa se mai reflecte acea galbeneala de bec in lampa de semnal si lampa va fi perfect alba (cand e oprit semnalul).sigpic
Comment
-
Ce ziceti ? un singur punct luminos pe pozitie.E un inceput pt. stopuri cu led la MCV Am folosit bec cu leduri cu 2 faze.Saptamanile urmatoare o sa caut si pentru semnalizare,sa vedem ce va iesi.
Picture 019.jpgsigpic
Comment
-
ai schimbat initial doar unul?? si te-ai uitat daca lumineaza mai bine astea???
daca lumineaza mai bine ...vreau si eu un set de 2-a bucati...sa im spui sursa lor daca se poate...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Am schimbat becurile,seara este o lumina concentrica....cauta pe google....ca se gaseste peste tot... Nu este aceeasi intensitate dupa cum vezi...este o idee mai slaba...dar poate tu gasesti ceva mai bun...becurile astea au 19 leduri.sigpic
Comment
-
mersi..dar daca nu lumineaza mai bine...nu le schimb...
eu ma gandeam ca le-ai schimbat ca ledul da lumina mai puternica...dar daca tu ai ales tocmai becul de frana sa il 'tunezi' in minus... e alegerea ta...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment