achizitionare Logan MCV - timpul dintre comanda si livrare, plus probleme

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@adiroman: Suna la VC, desi ma indoiesc ca o sa rezolve ceva. Atata timp cat trailere nu pleaca cu masini, n-ai ce face.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mda...am revenit cu pozitia dealer-ului si a VC.
      Raspunsul dealer-ului, citez:"dom'ne...ca sa va zic sincer ASTA E...daca dumneavoastra vreti sa-i infruntati dpdv juridic, eu unul va zic ca nu aveti nici o sansa". Bataie de joc!
      Sun la vocea clientului. Vb cu tanti aia care ma intreaba cum a fost precizata data livrarii; zic: "mi-a fost comunicata de agentul de vanzari de la dealerul X, la momentul comenzii desi ea trebuia precizata si pe avizul de plata cum scrie in cond. contractuale".
      Ea: "pai sa vedeti, ca trebuia sa verificati...." zic: "eu sunt de-acord, insa nu cumpar masini in fiecare zi, nu sunt dir. de flota si in nici un caz nu e datoria mea sa completez actele, ci a dumneavoastra". Imi spune ca revine cu un termen "conform sistemului lor informatic". Revine cu un termen "19.04.2008". Poftim? 19.04.2008. O intreb daca isi bat joc de mine...Le-am cerut pozitia oficiala pe mail (nu vreau sa ma trezesc ca mai stau astia 2 sapt in greva si apoi iar prelungesc termenul "din pix").

Ma gandeam sa-i dau in judecata initial, dar din pacate am inghtit o mare gogoasa: NU AM VERIFICAT DACA A FOST COMPLETATA DATA LIMITA A LIVRARII conform conditiilor contractuale. Din pacate, tot ce as putea obtine in cazul de fata ar fi o amenda pentru Dacia ptr necompletarea actelor corespunzator, lucru care nu ma incalzeste.

Oricum, am vb cu un prieten, care a stiut de aspectul asta si care a incercat sa fie precaut si a solicitat dealer-ului sa completeze data livrarii pe aviz. A fost refuzat.
      In concluzie, ptr. toti viitorii cumparatori de Logan: nu acceptati avizul de plata fara data limita a livrarii completata; este stipulat in bonul de comanda pe verso obligativitatea acestuia

Rog moderatorii sa expuna eventual pozitia mea ca sfat inaintea achizitionarii unui autoturism dacia.

Comment

Eu am asteptat o luna jumate pana mia venit masina, dar ieri venind de la otopeni am vazut pe la buzau un trailer cu Logane se ducea spre moldova

Comment

Probabil nici nu ai achitat integral masina asa cum am facut-o eu. Adica nici dobanda la 400 mil pe o luna de zile, nici livrare la timp, nimic. Nici macar un set de presuri nu primesti gratis.
          Sincer, imi pare rau ca am ales Dacia. Vb unui prieten: mai puneam 1500 euro si imi luam oricand ceva mai bun. Ma gandesc deja sa caut o portita sa-mi iau banii inapoi. Nu ma deranjeaza 1 sapt. in plus, ci pur si simplu abordarea romaneasca fata de client.

Comment

Neatentia se plateste. Daca erai atent la completarea bonului de comanda, aveai si data trecuta pe el.
            La ce dealer se intampla asta? Meridian sau Adras cumva?

Comment

Vei fi uimit (cum am fost si eu): Dacoserv.
              Tocmai datorita neatentiei mele vreau sa atrag atentia altora sa fie precauti cand cumpara un automobil dacia sa nu existe surprize. Cititi cu mare atentie conditiile de pe spatele bonului de comanda!
              Apropo, am luat ghidul respectiv cu sfaturile la ridicarea automobilului de la dealer (cel cu copyrightul...). Voi verifica fiecare linie din paragraf, chit ca stau 3 ore acolo.

Comment

Tot cu plata pe loc am luato dar nu leam dat banii inainte ci doar 100 milioane avans si restul la sosirea trailarului

Comment

Originally posted by Alexyo View Post
                  Vei fi uimit (cum am fost si eu): Dacoserv.
                  Chiar ca la asta nu ma gandeam. Oricum, la Dacoserv aveai destule masini pe stoc, puteai sa iei de acolo daca vroiai.

Comment

N-a fost sa fie. Nu s-a potrivit stocul cu ce-am vrut.

Comment

O sa vina nu te mai stresa ,banii nu cred cai mai vezi inapoi dar sa stii ca e o masina f buna nu o sa regreti

Comment

Mda, a trecut timpul, greva a fost declarata legala...masina n-a venit si incep sa imi doresc sa nu mai vina . Dupa data de 15 iau in calcul varianta sa-mi iau banii inapoi. Cu orice risc. Ma reorientez fie spre un Megane, fie spre o Mazda 3...
                        Basca, idiotii mai lanseaza si varianta de echipare partener in ciuda faptului ca nu au ce sa livreze. Problema nu tine doar de mine ca si client, citeam azi ca Elba (cei care livreaza farurile) au inchis una dintre fabrici si au trimis o treime din muncitori in somaj tehnic; consecintele sunt mult mai grave la nivel national si ei pe asta se bazeaza.

Comment

Acum, 15-20 zile in plus nu mai conteaza, ca nu iei masina in fiecare zi.
                          Si oricum, la alte marci se asteapta mult mai mult, chiar si 3-4 luni.

Comment

Si multi altii membri au asteptat mai mult , adica eu

sigpic

Comment

Eu am toata bunavointa din lume; chiar si cu dealer-ul "m-am impacat" dupa ce ma suparasem initial si pe ei.
                              Problema e ca ei sunt in imposibilitatea de a livra un produs final. Nu sunt eu de vina ca ei nu pot; masina cea veche am dat-o, iar cu metroul m-am saturat sa circul. Problema de livrare cu alti dealeri e iar o poveste lunga; am un prieten care a dat comanda dupa mine pentru un Opel Astra si i-a venit dupa 2 saptamani. Eu nu il consider un caz fericit, ci un caz normal. Spre binele lor sper sa se rezolve problema interna, altfel, asa cum am mai zis o sa-mi solicit banii inapoi.

Comment

Originally posted by Alexyo View Post
                                Mda, a trecut timpul, greva a fost declarata legala...masina n-a venit si incep sa imi doresc sa nu mai vina . Dupa data de 15 iau in calcul varianta sa-mi iau banii inapoi. Cu orice risc. Ma reorientez fie spre un Megane, fie spre o Mazda 3...
                                Basca, idiotii mai lanseaza si varianta de echipare partener in ciuda faptului ca nu au ce sa livreze. Problema nu tine doar de mine ca si client, citeam azi ca Elba (cei care livreaza farurile) au inchis una dintre fabrici si au trimis o treime din muncitori in somaj tehnic; consecintele sunt mult mai grave la nivel national si ei pe asta se bazeaza.

Salut!
                                Ati facut un Drive test cu MCV in AGLOMERATIE in Bucuresti? Daca da, si v-a placut, atunci totul e perfect, e o masina utila, si merita sa asteptati. Daca nu ati facut testul inca, atunci faptul ca intarzie s-ar putea sa fie un avantaj.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google