[
MCV Tuning
Collapse
X
-
lamuriti-ma si pe mine unde-i tuning-ul?bancheta de caleasca?huse tesute la un razboi antic?iar pragurile se asorteaza de minune cu bagheta nikelata,.......domnilor ,imi cer scuze daca irit pe cineva dar scopul thread-ului ii MCV tuning
,va rog respectati scopul acestui thread .
Comment
-
Originally posted by blackufo View Postlamuriti-ma si pe mine unde-i tuning-ul?bancheta de caleasca?huse tesute la un razboi antic?iar pragurile se asorteaza de minune cu bagheta nikelata.
Acum fiecare face cum ii place si ce crede el ca da bine pe masina lui, dar cred ca mai bine posta la "My Ride" ca sa putem sa ne dam cu parerea, ca asa ne dam palme...
Comment
-
offtopic: eu cred ca omul ori e roman stabilit pe dincolo (desi la cotiera care o are m-ar mira), ori are o masina facuta pentru export. se vede ca e un singur air bag, are tablou de bord de laureate, geamuri electrice si ac... si dupa cum se vede, e un mcv cu 5 locuri, randul 3 de scaune fiind pus de proprietar. sunt tare curios ce motorizare are:PLast edited by B 83 RMJ; 16 August 2009, 21:42.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
in pozele expuse in galeria colegului nostru are pe masina numere de Turcia ,deci elementele tuning sunt ,normal turcisme ,dar asta nu ii o scuza ,este un atentat la tuning-ul de bun gust.fara cuvinte .scuze de off-topic dar m-am zbarlit rau de tot .....
Comment
-
omu e rustic si foarte traditional dupa cum vad la locatie e din dacia .....dar de pe timpul cui al lui Burebista sau Decebal sa speram ca nu sa suparat ...asa e inceputul ,oricum bine ai venit printre noi....si raspunde si tu nu te lasaMai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Originally posted by sebi8ta View PostMai bine posta la my ride asa ceva ca aici e total nepotrivit,si daca lui ii place ce poti sa faci...
si mie imi plac multe lucruri,daca pot trimit poze
mai am cateva in tel dar cu win 7 nu le pot scoate,sau nu ma stiu
Comment
-
hai sa fim oleaq seriosi.dak ziceai de 7mii euro mai ziceam dar cu 12mii iti iei o corsa f bine dotata si diesel(cred).mie mi se pare total prostesc ca o familie cu un copil sau 2 sa ia logan cu 7 locuri si sa dea peste 11 mii cand ar putea sa-si ia o masina mai mica si net superioara loganului
Comment
-
pai seriosi suntem ,am mcv cu 7 locuri,am un copil si pot spune cateodata ca imi mai trebuia cel putin o bancheta sau macar spatiul care il am in portbagaj ,iar parerea mea este ca d-ta te-ai lipit de vre-un opel si ii faci reclama gratuita ,nu avem nevoie de critici ,avem nevoie de idei,sfaturi ,si multe altele incat sa respectam titlul thred-ului ,adica sa infrumusetam sau sa facem un tuning de bun gust ,intr-o mai mare sau mai mica masura ,in functie de buget sau de imaginatia fiecarui posesor de logan MCV
Comment
-
Domnul are chef de glume prietene blackufo ignora .Ce spui de astaAttached Filessigpic
Comment
Comment