ideea cu jantele vopsite ca cele din imagine mi-a venit si mie ,am vazut la sebi de la brasov ,ceva asemanator,aratau foarte bine iar bara intradevar arata deosebit,multumim de pont(vedeti ,de astea avem nevoie)
MCV Tuning
Collapse
X
-
-
@astra fi sigur ca cei cu MCV nu au numai un copil ... sau daca au le place sa mearga multi in excursii , sau pur si simplu le place sa aibe o masina spatioasa ... familia mea are 5 membrii si am masina pe masura , uneori masina a devenit neincapatoare + cu un corsa nu poti face off road, sa treci rauri , gropi adanci pline cu apa , MCV`u a trecut prin rau iar apa ii ajungea pana aproape de grila si nu a patit nimic si s-a descurcat super ok ... (nu a avut nici o problema dupa ce s-a facut acest test ) ... pe autostrada se descurca acceptabil (1.5 DCi 70cp) viteze in limita bunului simt la 155km/h poti tine constant fara prea multe probleme daca sunt conditii atmosferice OK , a prins si 170 km/h (3 persoane + copil mic + bagaje) , iar un consum mediu zic eu acceptabil 5.3-5.6 depinde de starea vremii si de viteza ... Intradevar cand lumea aude pretul masinii (13.400E) zic ca e scump ca la banii aia iti luai nu stiu ce masina straina dar daca preferi sa ai spatiu pentru bagaje si pentru pasageri MCV`ul este excelent
@ice MCV`ul arata bine cu un kit SUV ... sau daca iti place mai agresiv cu o prelungire la capota , grila in genu la KYS , iar in spate un "difuzor"
Comment
-
cu ce poze ? ... cu kit SUV pentru logan MCV ? ...
Mie kitul lui @dflorin96 imi place f mult ... uitati poza cu el aici postul 47... mai era un thread tot in Logan MCV dar nu am timp sa caut ... iar de prelungire la capata si difuzor spate inca nu am vazut un MCV dar o sa sa fac un VT zilele astea cand o sa am timp ... ;)
Comment
-
kit-uri http://www.loganclub.ro/forum/kit_adventure-t959p4.html am vazut dar nu am vazut la mcv prelungire capotasigpic
Comment
-
n-am facut cine stie,dar zic ca e destul. oricum imi place buza fata a lui blackufo e beton
Comment
-
ce modest esti ..arata ingrijita si aranjata cu gust ,fara tinghilinghi si alte zorzoane ,ai grija de ea ,eu trebuia sa-i fac prelungirea de spoiler ptr. faptul ca m-i se vedea scutul strambat ,de la un incident ,partea de jos este ce a mai ramas intreg din spoilerul original al mcv-ului.
Comment
-
Salut prieteni si colegi!
Va prezint si eu Loganul meu.
Motor: 1.5 dci
Anul: 2007
Culoare: Gri Platine
Jante: Alessio Alaska 16'' x 7.5
Cauciucuri: Hankook Ventus Prime 205/50 R16
Lumina Faruri: BiXenon 6000K
Lumina anticeata: Xenon 6000K
Chip Tuning: Am marit puterea cu 20 PS si cuplul cu 40 Nm.
CD Player: Pioneer DEH-MP9400MP
Boxe: JBL GTO 626 Series
Amplificator: Crunch GP1100.2 (1.1 KWatt)
SubWoofer: MacAudio IceFire 225 (600 Watt)Attached Files- Image0004.jpg (727.0 KB, 238 views)
- Image0005.jpg (576.8 KB, 225 views)
- Image0006.jpg (649.8 KB, 213 views)
- Image0008.jpg (714.3 KB, 213 views)
- Image0009.jpg (611.2 KB, 194 views)
- Image0014.jpg (345.4 KB, 183 views)
- Image0018.jpg (706.9 KB, 138 views)
- Image0019.jpg (410.6 KB, 156 views)
- Image0020.jpg (509.1 KB, 152 views)
- Image0021.jpg (414.0 KB, 172 views)
Comment
-
Eu vin la Romania, pe data de 9 decembrie, poate fac cumva si ma apropii sa-mi cumpar autocolant. Acus fac legatura cu turturel
Baieti va multumesc pentru ajutor! am vorbit cu turturel si cind ajung in romania, trec prin Braila si imi procur tot ce am nevoie.
Merci mult inca o data!!!!
Comment
Comment