Un lucru frumos zic eu si pe care cred ca o sa-l fac la camionul meu, vopsirea elementelor de plastic negre din exterior... Acum nu stiu daca doar bari + deasupra stopurilor, sau si bandouri+"clante"+oglinzi ... Inca ma gandesc
MCV Tuning
Collapse
X
-
-
dap, ptr ca mcv-ul e o masina prea frumoasa
si inca nu s-au gasit lucruri care s-o faca si mai frumoasa... (la partea frontala se aplica toate tuningurile de la berlina), in rest... mai nimic
la imbunatatiri eu incep cu aparatori noroi, protectii aripi, elemente prestige ... si am in gand imbracarea volanului ... (ptr mine interiorul vine primul)
Comment
-
am si eu un MCV 1,6 16v Laureate, sunt multumit de el ,dar las mai imbunatatii cu ceva mai incolo ca sa oftik pa aia adeptii masinilor secod acum cu bani mai usor de abia lam cumparat
mam saturat de atatea replici de genu: "" atat ai dat pe un logan?mai bine iti luai una de dincolo !!!"",,,,,,am prea umplut tara de gunoiele nemtilor nu credeti??? si sa fim seriosi unde gasesti masina noua in 7 locuri cu 11 000 euro
miar fi chelit mie o ZAFIRA dar sub 17 000 euro nu gasestiLast edited by andrei; 18 November 2007, 12:48.
Comment
-
si in primul rand este NOUA! ... lucru pe care nu multa lume il intelege (aka cei care n-au avut o masina noua pe mana)
Comment
-
Originally posted by gicu 28dintoteauna am vrut femeia virgina si masina noua nimemeni nu sia bagat piciorulin pedala cum lam bagat EU
poze noi unele reale unele modificate de mineproud:Attached Filessigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
master bodyn matale ai prea mult timp liber.
mai...berlina mai e cum mai e, dar cine isi ia mcv isi ia strict pt functionalitate si spatiu(nu inteleg dc o familie cu un copil ia mcv, stupid ppl) si aspectu mai la toamna
chestia cu masinile second nu e chiar asa de neagra relax, doar ca asa ne imbarbatam noi, posesorii de logan, atunci cand vedem fel si fel de curve(ca tot zicea cineva de femeie virgina) pe strada la care salivam...si deh
Comment
-
Originally posted by RSXmaster bodyn matale ai prea mult timp liber.
mai...berlina mai e cum mai e, dar cine isi ia mcv isi ia strict pt functionalitate si spatiu(nu inteleg dc o familie cu un copil ia mcv, stupid ppl) si aspectu mai la toamna
chestia cu masinile second nu e chiar asa de neagra relax, doar ca asa ne imbarbatam noi, posesorii de logan, atunci cand vedem fel si fel de curve(ca tot zicea cineva de femeie virgina) pe strada la care salivam...si dehsigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
Falsuri sunt doar concepte .....vrem ceva mai real.
Comment
-
viitoarea tunare a unui mcv
Pe linga cele aratate in thread,un posibil tunning ar putea duce la ceea ce
se afla aici:
Comment
Comment