MCV Tuning

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Un lucru frumos zic eu si pe care cred ca o sa-l fac la camionul meu, vopsirea elementelor de plastic negre din exterior... Acum nu stiu daca doar bari + deasupra stopurilor, sau si bandouri+"clante"+oglinzi ... Inca ma gandesc

Comment

salut! ba fratilor chiar asa rau stam cu tuning la MCV?

sau nu mam uitat eu de ajuns pe forum?
      Last edited by andrei; 18 November 2007, 00:48.

Comment

dap, ptr ca mcv-ul e o masina prea frumoasa
        si inca nu s-au gasit lucruri care s-o faca si mai frumoasa... (la partea frontala se aplica toate tuningurile de la berlina), in rest... mai nimic

la imbunatatiri eu incep cu aparatori noroi, protectii aripi, elemente prestige ... si am in gand imbracarea volanului ... (ptr mine interiorul vine primul)

Comment

am si eu un MCV 1,6 16v Laureate, sunt multumit de el ,dar las mai imbunatatii cu ceva mai incolo ca sa oftik pa aia adeptii masinilor secod acum cu bani mai usor de abia lam cumparat

mam saturat de atatea replici de genu: "" atat ai dat pe un logan?mai bine iti luai una de dincolo !!!"",,,,,,am prea umplut tara de gunoiele nemtilor nu credeti??? si sa fim seriosi unde gasesti masina noua in 7 locuri cu 11 000 euro

miar fi chelit mie o ZAFIRA dar sub 17 000 euro nu gasesti
          Last edited by andrei; 18 November 2007, 12:48.

Comment

eu sunt de parerea ca , cu 12mii la dotariile care le are puteam sa mai iau o masina nemteasca mica deci parerea mea e ca raportul pret/dotari/spatiu e exceptional

sigpic

Comment

si in primul rand este NOUA! ... lucru pe care nu multa lume il intelege (aka cei care n-au avut o masina noua pe mana)

Comment

dintoteauna am vrut femeia virgina si masina noua nimemeni nu sia bagat piciorulin pedala cum lam bagat EU

Comment

Originally posted by gicu 28
                  dintoteauna am vrut femeia virgina si masina noua nimemeni nu sia bagat piciorulin pedala cum lam bagat EU
                  tare asta))

poze noi unele reale unele modificate de mineproud:
                  Attached Files
                  sigpic
                  astra h 1,7 cdTI

Comment

master bodyn matale ai prea mult timp liber.
                    mai...berlina mai e cum mai e, dar cine isi ia mcv isi ia strict pt functionalitate si spatiu(nu inteleg dc o familie cu un copil ia mcv, stupid ppl) si aspectu mai la toamna
                    chestia cu masinile second nu e chiar asa de neagra relax, doar ca asa ne imbarbatam noi, posesorii de logan, atunci cand vedem fel si fel de curve(ca tot zicea cineva de femeie virgina) pe strada la care salivam...si deh

Comment

Originally posted by RSX
                      master bodyn matale ai prea mult timp liber.
                      mai...berlina mai e cum mai e, dar cine isi ia mcv isi ia strict pt functionalitate si spatiu(nu inteleg dc o familie cu un copil ia mcv, stupid ppl) si aspectu mai la toamna
                      chestia cu masinile second nu e chiar asa de neagra relax, doar ca asa ne imbarbatam noi, posesorii de logan, atunci cand vedem fel si fel de curve(ca tot zicea cineva de femeie virgina) pe strada la care salivam...si deh
                      Sincer nu prea am timp.....cand vin de la munca mai le fac cate ceva.dar am sa ma apuc peste 7 luni de un proiect ambitios;)........si ar fi superb in MCV modificat
                      sigpic
                      astra h 1,7 cdTI

Comment

Falsuri sunt doar concepte .....vrem ceva mai real.
                        sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

Originally posted by Steel
                          Falsuri sunt doar concepte .....vrem ceva mai real.
                          unele sunt adevarate poate in viitorul apropiat pe urmatoiarea mea masina o sa vedeti asa ceva...dar akum nu mai am nik am vandut tot
                          sigpic
                          astra h 1,7 cdTI

Comment

viitoarea tunare a unui mcv

Pe linga cele aratate in thread,un posibil tunning ar putea duce la ceea ce
                            se afla aici:

Comment

nimc nou???

Comment

am vazut citeva loganuri mcv tunate care arata super si altele care nu sint pe gustul meu . dar gusturile nu se discuta daca asa ii place propietarului sa il foloseasca
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google