MCV Tuning

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ei ceva merita sa investesti si tu ca doar este a ta

Comment

Da, de acord sa bagi bani in masina! La 5000 i-am schimbat uleiul ! alaltaieri i-am schimbat stergatoarele, ieri i-am facut plinul, la sfarsitul lunii fac revizia de 10k, daca e frumos afara si se mai usuca pe jos, o s-o spal...

Comment

da tare si cat e kitul asta de tuning ca nu cumva sa te invidieze careva

-----------------------------------
        sper sa nu te superi - a fost o gluma cel mai mult conteaza sa-ti iubesti masina si sa o intretii

Comment

Schimb ulei la 5k = 170 lei
          Stergatoare = 24 lei
          Un plin de motorina = 140 lei
          Revizia = 270 lei

Scump dom'le, scump! dincolo era mai ieftin!

De ce ma supar omule? Asta e kitul de tuning aplicat de mine, in mod repetat... na ca sunt mai cu motz ca voi!

Comment

supper tare frateeeeee cuuuuul!giiiiiiiiiiiii man

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
              Am spus ca-mi plac, nu ca o sa si fac asa ceva. Sunt total impotriva tuningului. Atat timp cat nu particip la raliuri sau mai stiu eu ce, masina mea ramane asa cum a facut-o mama ei.
              Cat de realist esti. Bravo. By the way,felicitari pentru urcarea in fruntea topului la reputation ! Tine-o tot asa.

Comment

pai mie unul nu imi place sa stau la semafor si sa vad in dreapta sau stanga mea aceiasi masina ,vreau sa fiu unik,sa o tunez cu cate ceva chiar minor care celelalte masinii nu le au pe ele
                sigpic
                astra h 1,7 cdTI

Comment

mai baietzi.. dupa ce ca masina noastra arata ca un DRIC, mai vreti sa punem si zorzoane pe ea... lasati-o asa...

cat despre: deflectoare la geamuri, aparatori pasaje roti, protectie frontala din piele si alttele , acestea sunt accesorii, nu elemente de tuning... parerea mea...

bafta

Comment

Originally posted by skija View Post
                    mai baietzi.. dupa ce ca masina noastra arata ca un DRIC, mai vreti sa punem si zorzoane pe ea... lasati-o asa...

cat despre: deflectoare la geamuri, aparatori pasaje roti, protectie frontala din piele si alttele , acestea sunt accesorii, nu elemente de tuning... parerea mea...

bafta
                    in romania asa se considera tuning,lasa ca nu ara ca dricul)
                    sigpic
                    astra h 1,7 cdTI

Comment

MCV-ul nu mi se pare dric, mi se pare ca arata mai mult a masina de familie...

Comment

mie mcvul mi-se pare mult mai frumoasa decat rivalele ei , gen pego partner , renault kango , fiat doblo

sigpic

Comment

Ai gasit si cu ce sa le compari.
                          Si MCV-ul seamana cu orice vreti voi dar cu dric nu, ce naiba m-am uitat special pentru chestia asta si nu-mi seamana deloc a masina mortuara.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Rocri View Post
                            Ai gasit si cu ce sa le compari.
                            Si MCV-ul seamana cu orice vreti voi dar cu dric nu, ce naiba m-am uitat special pentru chestia asta si nu-mi seamana deloc a masina mortuara.
                            dricyl e mai lat,e mai jos,se deschide altfel,si are geamuri mari,dar in nici un caz nu arata precum un dric
                            sigpic
                            astra h 1,7 cdTI

Comment

Frumos domnilor sa va jigniti masinile asa, mcv_ul este o masina cu personalitate care impune destul respect si admiratie incat isi poate purta singura de grije.noi doar trebuie sa avem grija sa mentinem acest lucru .Apropo au aparut niste ,,fuste,, pentru spoilere ,are careva ceva poze?daca da ce mai stati?

Comment

vara mai umblu pe la padure (la gratar) si dupa cateva sparle nu cred ca mai am grija fustelor de la bare si nu as vrea sa le las pe acolo chiar sunt multumit ca este asa de inalta de la sol

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google