ei ceva merita sa investesti si tu ca doar este a ta
MCV Tuning
Collapse
X
-
Originally posted by Sp!ke View PostAm spus ca-mi plac, nu ca o sa si fac asa ceva. Sunt total impotriva tuningului. Atat timp cat nu particip la raliuri sau mai stiu eu ce, masina mea ramane asa cum a facut-o mama ei.
Comment
-
mai baietzi.. dupa ce ca masina noastra arata ca un DRIC, mai vreti sa punem si zorzoane pe ea... lasati-o asa...
cat despre: deflectoare la geamuri, aparatori pasaje roti, protectie frontala din piele si alttele , acestea sunt accesorii, nu elemente de tuning... parerea mea...
bafta
Comment
-
Originally posted by skija View Postmai baietzi.. dupa ce ca masina noastra arata ca un DRIC, mai vreti sa punem si zorzoane pe ea... lasati-o asa...
cat despre: deflectoare la geamuri, aparatori pasaje roti, protectie frontala din piele si alttele , acestea sunt accesorii, nu elemente de tuning... parerea mea...
baftasigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
Originally posted by Rocri View PostAi gasit si cu ce sa le compari.
Si MCV-ul seamana cu orice vreti voi dar cu dric nu, ce naiba m-am uitat special pentru chestia asta si nu-mi seamana deloc a masina mortuara.sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
Frumos domnilor sa va jigniti masinile asa, mcv_ul este o masina cu personalitate care impune destul respect si admiratie incat isi poate purta singura de grije.noi doar trebuie sa avem grija sa mentinem acest lucru .Apropo au aparut niste ,,fuste,, pentru spoilere ,are careva ceva poze?daca da ce mai stati?
Comment
-
vara mai umblu pe la padure (la gratar) si dupa cateva sparle nu cred ca mai am grija fustelor de la bare si nu as vrea sa le las pe acolo chiar sunt multumit ca este asa de inalta de la sol
Comment
Comment