MCV Tuning

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• offtopic:
    lasa ca e bine ca arata ca un dric...
    atat timp cat eu il conduc.
    mai bine sa conduci dricul decat sa fii carat cu el ma gandesc...

de ce ai vrea bullbar pe berlina? eu nu as pune la nimic din clasa asta asa ceva...poate pragurile, dar bullbar...pfff

Comment

• Aport de cai pentru 1.5Dci - 65cp serie

Pentru motorizarile 1.5 dCi ( rampa comuna) de 65cp, 70cp, 85cp se poate face optimizare soft prin remapare OBD (flashtuning) ceea ce conduce la cresterea fiabilitatii motorului implicit a puterii cu 20 CP respectiv al cuplului cu 40Nm fara a face upgrade (modificare constructiva)motor. Pentru cei interesati contact direct - mesaj privat -

Comment

• Superb MCV-u mai putin XXX-urile alea (macar cauta o forma mai subtila - sunt ca la sorcove tzipatoare) In rest masina e bine pusa la punct - s-o stapanesti sanatos - tine-o tot asa
        1.6 MPi Icy White

Comment

• Ingerulol
          De care xxx spui, de alea din spate de langa sigla Dacia sau cele de pe usi? sau de toate?
          Oricum, Multumesc !
          ocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !

Comment

• arata bine felicitari
            e primu logan van tunat pe care l-am vazut

Comment

• REBELL
              Salut. Spune-mi te rog, daca ai tu barele de protectie de la praguri. As mai vrea sa stiu cum se monteaza pe masina ( ex: dat gauri, sudat ceva... etc)
              si la ce pret se vand . Multumesc anticipat.

Comment

• Vreau sa montez barele pe MCV. Stiu pe cineva care face, e meserias in inox, dar sunt curios de mai multe oferte si daca poti sa-mi spui de producator ceva... merci.
                Attached Files

Comment

• felicitari pentru masina, arata foarte bine si cu mult bun simt...
                  zi repede ce jante sunt - model+dimensiune, ce anvelope ai pe ele?
                  probleme ceva cu jantele pe fata?

Comment

• 235/40/17

Continuam aici: http://www.loganclub.ro/forum/tm_52_...res-t9449.html Multumesc !

Comment

• Superb mcv-ul ce fel de jante ai si caucicuri? daca nu te superi

Comment

• uitativa la semnatura mea si veti vedea cum am facut eu masina mea si poate va vin si voua niste idei pe care le putem impartasii .
                        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• am postat ceva interesant aici...au legatura thread-urile asa ca nu fac double

Comment

• nu se gaureste nimic nimic au kit de prindere pe suruburi.
                            Last edited by Cezar; 29 March 2009, 00:58.
                            BMW 525 D & Logan 1,6

Comment

• arata bestial cu barile la praguri. felicitari
                              deviza Logan Club - Aici toti suntem prieteni !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google