Arata super,siplu si frumos,jentile merg foarte bine cu pragurile.
MCV Tuning
Collapse
X
-
acum arata asa....il gasiti in sectiunea MY RIDE cu mai multe pozeBMW 525 D & Logan 1,6
Comment
-
Originally posted by gicu 28 View Postsalut! ba fratilor chiar asa rau stam cu tuning la MCV?
sau nu mam uitat eu de ajuns pe forum?
Originally posted by anubis nou View PostStie careva care este procentu de alta culoare, pentru a nu avea probleme cu r.a.r. -ul si politia? Multumesc anticipat.
Originally posted by TM52XXX View PostSalut. Astept parerile sau comentariile voastre d-lor...eventual idei !
am si eu o intrebare a incercat cineva kitul de tuning de la dacia ptr mcv?
spune-mi si mie te rog cum ai pus pozele pe forum
multumesc anticipat
Comment
-
Salut ! Sunt Tudor si am achizitionat si eu o instalatie Bi-Xenon pentru Logan-ul meu si am avut si eu aceeasi problema in privinta blocarii becurilor in faza lunga, dar electricianul care a montat-o a pus si un consumator la firele de la conectorul de la instalatia Xenon si functioneaza, respectiv la firul portocaliu/negru (-) si la cel de culoare albastra (+). Am facut ceva fotografii cu legaturile respective dar inca nu am reusit sa le incarc aici ( nu stiu cum exact )!!!
Comment
-
Vopseaua e luata de la ciclop, e 24 ron spray, si e speciala pentru etrieri si butuc, cica rezista la temperaturi de pana la 200 gr C
culori : rosu, galben, verde, albastru...si cam atat
am folosit doua tuburi...sunt mici, gen deodorantocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !
Comment
-
-
Lipsa de ocupatie.... Tuning pe masina mea..
Inainte: SP_A0518.jpg Dupa: marfaaa.jpg
Inainte: SP_A0388.jpg Dupa:preparataaa.jpgsigpic
Comment
Comment