MCV Tuning

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ arturka : un sfat prietenesc --> scoate paravanturile de la geamurile de pe spate caci vor zgaria folia si e pacat ca ai dat ceva banuti pe respectiva "operatie", si puneti pe fata ca ajuta daca mergi mult cu geamul deschis ( vezi ca sunt si altfel decat cele care le prinzi in chederul geamului de la usa, adica cele care se lipesc pe usa direct, multi de la Iasi au pus de-alea care se lipesc )!!! Bafta :-)
    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• Mersi pentru sfat in privinta paravanturilor, eu le am comandate deja, de acelea care se lipesc, pe saptamina viitoare o sa le am puse.

Ce tine de folie, e de aceea made in SUA, care nu se zgirie si nu se arde de soare si pina cind nu am observat zgirieturi
      Last edited by arturka; 1 December 2009, 16:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Arturka, foarte frumoasa masina ta.Cat au costat jantele si cu cauciucurile?

Comment

• bobodinvs; Jantele au costat 600 EUR (le-am gasit in Cehia, nu erau noi), cauciucurile au costat 1700 MDL (Lei Moldovenesti) per cauciuc, adica pe patru cauciucuri am platit 410 EUR.

Comment

• Deci 1000 euro,desi jantele sunt SH,ai dat ceva bani,nu gluma,insa merita toti banii schimbarea obtinuta.Bravo.

Comment

• [QUOTE=bobodinvs; Sunt SH, dar leam luat in stare ideala (erau cu cutii cu tot, nici colbul nu era pus pe ele ), ma bucur ca ti-a placut

Comment

• .
                .
                .
                .
                .
                <---- Imi dai voie? E cam ce mi-ar place si cum inca nu am logan,am doar sistemul audio pt el,macar o poza de imprumut

si ca idee,daca ar fi dupa mine,la urmatoarea incaltare as merge pe 205 / 55 / 16.Cred ca ar prinde-o mai bine ,ca masina e mai mare decat berlina si ar fi si mai sanatos pt masina pe drumurile patriei.
                Last edited by bobodinvs; 3 December 2009, 01:44.

Comment

• [QUOTE=horia cheloo;

Vreti sa spuneti ca eu am postat transformari in photoshop????

Daca da, atunci imi cer mii de scuze si nu cred ca mai are sens sa postati anunturi aici. Noi suntem detinatorii acestor masini si le aratam asa cum sunt ele, nici vorba de photoshop nu poate merge!

Fara suparare domnule horia cheloo!!!

Comment

• Eu zic sa-i mai tragi o sedinta foto si sa o postezi,doar asa in ciuda p...roblemei lui cheloo

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google