Noi tipuri de logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Noi tipuri de logan

poze cu loganuri mcv diferite
    Attached Files
    sigpic
    astra h 1,7 cdTI

daca va pricepeti sa le modificati sau sa creati noi modele va astept aici sa le publicati
    sigpic
    astra h 1,7 cdTI

Comment

Nu prea imi place modelu asta de break.....Mai bine merg pe un MCV decat pe modelu de mai sus...

Comment

Comment

Un CGI facut in Photoshop, nereusit.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

de ce astea de la Dacia nu fac o gama de masini transport persoane daca vor fi cel putin preturile ieftine care sunt si la logan si aceiasi calitate vor sapa cara banii cu camioanele

Comment

Pentru ca ar face concurenta produselor de la Renault.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Ar fi o ideie buna ca Dacia sa fabrice si microbuze...

Comment

poate asa o sa arate concurentii lui tico sau rolls royls
                  Attached Files
                  sigpic
                  astra h 1,7 cdTI

Comment

imi plac pozele nota 10 ... sunt super pacat ca nu se fabrica asa ceva si chiar daca cei de la renault le-ar vedea nu cred ca ar face ei asa ceva
                    Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

De ce n-ar face si basculante?Nu?Prima poza de la bodyn mi-a dat ideea asta...
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

niciodata nu se stie mcv a avut succes .de ce nu ar avea si microbuze de transport persoane
                        sigpic

Comment

Nu uitati, cu cat ma multa calitate vreti, cu atata va creste pretul.
                          Momentan cred ca majoritatea de proprietari Logan fi ce model o fi, l-a luat din 2 motive:
                          1 - Nou ( adica fabricat dupa 2005 )
                          2 - Ieftin
                          Figuri gen climatronic, tapiterie matrial pe usa, plus, scune incalzite, tabla mai groasa, motorizari mai "periculoase" finisaje mai bune, etc... toate COSTA
                          Si atunci nu va mai fi masina noua si buna de 10.000 Euro full ( aprox 10.000 +/- 1000 Euro)
                          I scurios de dacia XL si ce vor mai scoate pe poarta, la pret in special.
                          Uitativa sa Grand Espace si VelSatis. Dece credeti ca pe ROMANIA NU SE VINDE, ADICA LA RENAULT NU EXISTA IN OFERTA, 2 dintre cei pe care i-am intrebat la reprezentanta sau uitat la mine si au crezut ca vorbesc de FIAT

Comment

Da dar se vinde RS-ul .

Dacia nu cred ca o sa produca camioane si probabil nici microbuze de dimensiuni mari pentru ca pur si simplu nu au dotarea necesara pentru asa ceva . De altfel ma indoiesc ca in fabricile Renault de camioane se fabrica si autoturisme.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

ce, grand espace nu-i facut pe linia de camioane "radiance"? seamana putin... apropo de camioanele renault, dizal euro5, 2500Nm la 1000rpm, dar cuplul maxim e mai mare si e atins la 450rpm. putere maxima 520cp. acu sa-i vezi pe dizalari cum viseaza la asa ceva pe dustere
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google