Pai gaurile alea trebuie sa fie de diametru 2-3 cm.
Prindere suport de numar
Collapse
X
-
-
Pai trebuie sa le zici inainte de livrare sa nu dea gauri.
Comment
-
am fost azi pe la dealer si m-am uitat la niste mcv-uri din parcare aveau gauri date exact ptr holsuruburi... gaurile pareau date din fabrica.
PS. cam pe la jumatea lui ocotmbrie s-ar putea sa vina... nasol cu hartogaraia... asta ma tine pe loc oricum fabrica inca nu produce sunt in vacanta
sigpic
Comment
-
Eu ma refer la 2 gauri date din fabrica cu diametru de 2-3 cm (sunt mai mari decat gaurile de holbsurub), in care presupun vin niste cleme de care se prind suportii de numere. Plus ca e absurd sa anunti dinainte dealerul sa nu dea gauri... pe alea pt ce sunt? aerisire? ?? ?!! ?Last edited by gabriel.dumitru; 8 September 2007, 13:43.Marca Masina: Dacia
Model masina: Logan MCV
Motorizare: 1.5 DCI
Culoarea / Color: Albastru Mineral
Comment
-
Gauri date de dealer bineinteles.
Comment
-
Cand s-a lansat MCV-ul cel putin nu avea nici unul gauri cand iesea din fabrica. Deci vreo luna dupa lansare eu n-am vazut nici o gaura de prindere, la nici un MCV, de la dealer. Poate s-or fi gandit sa dea gauri acum din fabrica, desi nu cred.
Comment
-
Cineva zicea pe aici ca sa uitat pe YouToube si ca a vazut intr-un filmulet ca din fabrica MCV nu are gaurile pt numarul de matriculare in spate....Este adevarat ca in filmulet nu le arata,pt ca ele sunt facute,cred eu, mai incolo...Cred acest lucru,deoarece nici gaura in portiera unde este amplasat butucu unde se introduce cheia nu este facuta.....Daca are cineva MCV fara gauriile de numar in tabla sa-mi zica.....Sau daca cineva poate sa ne aduca poze cu un mcv fara gaurii-le acelea din spate.
Comment
-
Ca sa nu va mai contraziceti atat pun si poza cu un MCV din curte de la dealer. Eu v-am zis ca nu are gauri din fabrica, dar voi tot continuati sa nu ma credeti.Attached Files
Comment
Comment