Originally posted by northstar
Prindere suport de numar
Collapse
X
-
yeah baby ... cred ca e cea mai buna solutie non-invaziva asupra tablei
Comment
-
-
dupa mine rama trebuie ancorata bine sub lampa, in plasticul manerului sau prinsa intre lampa si tabla prin intermediul unui material subtire(plastic sau tabla), cred ca magnetii ar trebui sa o tina doar lipita de caroserie, dar pt socuri foarte mari(pe verticala) cred ca trebuie totusi ancorata acolo(e singura directie in care se poate deplasa)
cea mai buna solutie cred ca o sa o dau astazi sau maine, dupa ce vad cum sta treaba cu manerul ala de usa, acolo cred ca e "cheia", plus 2 magneti in colturile de jos ale ramei numarului...
Comment
-
Originally posted by northstaroare ai voie sa montezi rama pe bara de protectie, avand in vedere ca nu mai este iluminata??? exista sanctiuni in directia asta?
Comment
-
sa va zic cu dobitocii de la rent-a-car constanta adica singuru dealer autorizat(din constanta)masina vine cu gauri din fabrica , un loganist a facut si poze o sa revin cu ele , dar dobitocii au dat alte gauri si au prins numaru acolo... desi suportu se putea prinde si in acele 2gauri din fabrica...
frumos nu???
sigpic
Comment
-
da, se pare ca am uitat sa postez aici.asadar...acum 2 saptamani inainte sa-mi ridic masina, dupa ce m-au anuntat ca e in curtea lor, am rugat agentul de vanzari de la care am cumparat sa nu-mi monteze numerele pe spate. zis si facut, foarte deschisi oamenii. cand am ajuns la masina, primul lucru pe care l-am facut, binenteles, a fost sa ma uit de numere.s-au tinut de cuvant si nu erau puse(nici cel din fata).si!!!! ce vad?? erau 2 gauri date in usa mare a mcv-ului, din fabrica, vopsite, frumoase...masurate au 4,8mm diametru.
concluzie: toate masinile care ies pe poarta fabricii vin cu gauri pt fixare suport de numere, date inainte de vopsirea masinii!!! cred ca cea mai buna solutie in situatia data este prinderea cu popnituri de 4,8mm.eu am pus pt rezistenta si ca sa pot da jos mai usor la nevoie, cate o saiba(la exterior-deasupra suportului de plastic). atentie si la prinderea numerelor pe fata, romanasii nostrii, din comoditate, prind numerele(si fata si spate) cu holsuruburi de rigips, cele negre(foarte dure); pe fata,cum spuneam, din cauza barei metalice din spatele barei aparente(plastic) se orienteaza stramb si s-ar putea sa nu va placa...asa ca puteti da 2 mici gauri si folosi popniturile si aici.atat!
ps: daca sunteti din bucuresti poate va ajut ...
Comment
-
vad ca nu sa mai scris de mult aici dar nu-i nimic ... readuc eu la viata threadul asta ... am luat numerele permanente ... cum le montez? care e schepsisul ca sa nu stric ceva pe acolo? mersiFor Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
Comment