dai manage atachments
Prindere suport de numar
Collapse
X
-
Sonykel,
MCV-urile vin din fabrica fara gauri pentru suportul de numere pe usa spate stanga. Eu mi-am schimbat numerele provizorii cu cele definitive si se vede clar ca au fost date gauri pt suportul de numere. Chestia e ca eu le-am desfacut si am pus o bucata de cauciuc intre suport si usa pentru ca zdranganea enarvant cand inchideam usa.
Aaa... am uitat sa spun... inainte de a prinde suportul la loc am scaldat hotzsuruburile in vaselina si apoi am prins suportul, in felul asta protejez impotriva ruginei tabla care a fost ranita prin gaurire cu masina de gaurit....
Comment
-
Originally posted by sonykelPtr ca gaurile alea sunt asa mici incat nu se vad mai ales pe alb...
Comment
-
Sunteti mai catolici decat papa.
1. Nu va ia nimeni garantia pentru asta.
2. Am montat primele praguri pe masina cu holsuruburi. Le-am dat jos dupa un an. E tabla fara urma de rugina.
Comment
-
[QUOTE=drone]Sunteti mai catolici decat papa.
Gaurile din usa aia n-au nici o legatura cu religia ) . Oricum, nasol ca nu s-au gandit ciumpalacii aia de la dacia la o solutie mai buna. Da nu-i prima data cand aplica cea mai proasta solutie posibila. O idee ar fi ca dupa ce ne luam masinile de la dealer, sa dam numerele frumusel jos, sa vedem daca s-a dus vopseaua din gauri, daca s-a dus, sa dam cu niste vopsea cu o pensula subtire de tot, si dupaia sa bagam holzsuruburile alea ori cu vaselina, dupa cum zicea cineva, ori cu mult silicon pe ele, ca sa nu mai intre apa. Nu silicon din ala cu care isi dau unii pe bord, ci silicon din ala folosit la diverse prin casa si in constructii. Nu-s eu fan logan, imi iau mcv de nevoie, nu ca-mi place tare mult, dar parca nici nu vreau sa-mi rugineasca dupa 6 luni.
Comment
-
citind grozaviile astea am dat telefon la dealer si am rugat sa nu-mi monteze numerele pe spate. m-am gandit sa le pun provizoriu pe luneta, sper sa incapa, apoi cred ca le lipesc cu poxipol, aveti alte idei, sau gaurirea ramane singura solutie sigura?
Comment
-
Mie frica sa n-ai surpriza intr-o zi sa-l gasesti pe jos sau mai rau sa nu-l mai gasesti deloc...
Comment
-
Originally posted by andreiMie frica sa n-ai surpriza intr-o zi sa-l gasesti pe jos sau mai rau sa nu-l mai gasesti deloc...
dar cred ca o sa gasesc o solutie optima, deja ma gandesc sa-l ancorez cumva chiar de sub lampa, pentru siguranta si in locul holsuruburilor sa pun doi magneti de mare putere care sunt subtiri cat o moneda de 10 bani si cam acelasi diametru, aia abia poti sa-i misti pe metal....ah?
Comment
Comment