Bull bar pe mcv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nik inca nu au aparut poze una singura era pe situl dacia de la siab si a disparut si aia sa speram ca nu au renuntat la idee...

sigpic

Comment

vreau si eu detalii despre praguri si bullbar....adica un sitecu modele care se potrivesc pe logan.....

nik am citit pe un thread k ai vrut sa montezi un bull bar de 200 euro speciall pentru logan detalii pls

cat despre pragurile Mcv ului din constanta....de unde sunt luate de la ce model???
      sigpic
      astra h 1,7 cdTI

Comment

daca am stii nu cred ca ar mai exista acest topic dar nici noi nu stim

sigpic

Comment

tari de tot :P
          Attached Files
          sigpic
          astra h 1,7 cdTI

Comment

bodyn unde ai gasit pozele??? asta pare a fi cel din constanta... stii ceva preturi... aia pe spate nu prea imi place in rest e mumos

sigpic

Comment

pai leam trimis un mail pentru detalii la firma respctiva daca imi vine raspuns te anunt

Originally posted by sonykel
              bodyn unde ai gasit pozele??? asta pare a fi cel din constanta... stii ceva preturi... aia pe spate nu prea imi place in rest e mumos
              si nu e cel din constanta ...avea alta culoare acela;)
              Last edited by andrei; 5 November 2007, 20:06.
              sigpic
              astra h 1,7 cdTI

Comment

este unul in constanta cu culoarea asta... oare cat o costa tot setul peste 1000de euro cred

sigpic

Comment

este unul in constanta cu culoarea asta... oare cat o costa tot setul peste 1000de euro cred
                  pai kam asa undeva la 900 euro (la tucson e aia de fata 430euro si laterale 400 euro)...dar eu zuk ca merita schimba total aspectul masinii
                  sigpic
                  astra h 1,7 cdTI

Comment

am aflat cat ar costa bullbarul si pragurile la o firma din bucuresti cmau sunat ei pt ca leam dat un mail 13 mil bullbarul si pragurile 13 mil
                    sigpic
                    astra h 1,7 cdTI

Comment

@bodyn ... FOARTE TARE kitul... si da super bine cu culoarea aceea (aviz amatorilor)

Comment

oare cu gri platine nu da frumos??? sau bullbaru vopsit in negru )
                        bodyn si bara aia spate??? cat costa? alt model ptr aia spate nu au?
                        Last edited by SoNyKeL; 7 November 2007, 00:45.

sigpic

Comment

oare cu gri platine nu da frumos??? sau bullbaru vopsit in negru )
                          bodyn si bara aia spate??? cat costa? alt model ptr aia spate nu au?
                          pai cred ca aia de tucson sta mai bine pe masina si aia costa cam 13 mil iar aia simpla mai bine nu iti pui.....pai sar putea sa aiba dar costa si mai mult
                          sigpic
                          astra h 1,7 cdTI

Comment

de dat bine da mai bine pe culori inchise decat pe culori deschise (deh e "crom") ...

Comment

stii pe ce da cel mai bine ..pe un logan MCV negru dar nu mat...geanuri fumurii(ionizate)...jante negre.....angel eyes pe negru....neoane albe externe...... si deasupra pe bara longitudinala proiecoare ca la jeepuri.....asta e visul meu la masina
                              sigpic
                              astra h 1,7 cdTI

Comment

o parere personala cred ca la mcv ii sta mai bine cum a zis inainte un coleg cu scut fata rspectiv spate cred ca da mai bine ptr ca masina nu-i asa de inalta m-ar intersa daca stiti daca cineva pune scut sau se fabrica asa ceva la noi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google