nik inca nu au aparut poze una singura era pe situl dacia de la siab si a disparut si aia sa speram ca nu au renuntat la idee...
Bull bar pe mcv
Collapse
X
-
vreau si eu detalii despre praguri si bullbar....adica un sitecu modele care se potrivesc pe logan.....
nik am citit pe un thread k ai vrut sa montezi un bull bar de 200 euro speciall pentru logan detalii pls
cat despre pragurile Mcv ului din constanta....de unde sunt luate de la ce model???sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
pai leam trimis un mail pentru detalii la firma respctiva daca imi vine raspuns te anunt
Originally posted by sonykelbodyn unde ai gasit pozele??? asta pare a fi cel din constanta... stii ceva preturi... aia pe spate nu prea imi place in rest e mumosLast edited by andrei; 5 November 2007, 20:06.sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
Originally posted by sonykeleste unul in constanta cu culoarea asta... oare cat o costa tot setul peste 1000de euro credsigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
Originally posted by sonykeleste unul in constanta cu culoarea asta... oare cat o costa tot setul peste 1000de euro credsigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
@bodyn ... FOARTE TARE kitul... si da super bine cu culoarea aceea (aviz amatorilor)
Comment
-
Originally posted by sonykeloare cu gri platine nu da frumos??? sau bullbaru vopsit in negru )
bodyn si bara aia spate??? cat costa? alt model ptr aia spate nu au?sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
de dat bine da mai bine pe culori inchise decat pe culori deschise (deh e "crom") ...
Comment
-
stii pe ce da cel mai bine ..pe un logan MCV negru dar nu mat...geanuri fumurii(ionizate)...jante negre.....angel eyes pe negru....neoane albe externe...... si deasupra pe bara longitudinala proiecoare ca la jeepuri.....asta e visul meu la masinasigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
Comment