Bull bar pe mcv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce scut .............

Comment

Scut ca la skoda dar am vazut aici pe forum la un mcv

Comment

Pune niste poze

Comment

Este vorba de kit-ul adventure nu este nici un scut se aplica doar pe bara fata si spate , dat-i search dupa Kit Adventure

sigpic

Comment

De asta stiu dar nu stiam ce scut a mai gasit el

Comment

Da fratilor..e fain....dar nu stiu daca este si legala treaba ?????..io cred ca face istorie garcea...si poate da cu amenzile cum da cu vorbele...nu stiu...voi ce ziceti ??? este legal ??? este vreun risc??....ca daca nu ar fii o alegere super...asa sa mai parcheze si sa mai ciocneasca masinile...

Comment

Nu stiu de ce nu ai fi in ergula cu bulllbar ......la utilitare si masini mari sunt misto si te mai apara si prin parcari de unu` altu` care nu stie sa parcheze ...
                sigpic

Comment

Eu zic ca daca le lovesti nu le mai repari si mai bine dai 4 mil pe o bara fata decat 400euro pe un bullbar.Plus de asta vad ca si pragurile si "scutul" de la bullbar-ul fata coboar a sub masina si ii mai ia din garda la sol.Asa ca adio offroad pe borduri sau prin gropi.
                  Interbare...In ce este prins bullbarul fata?Cumva de capetele de lojeron(de cele care coboara mai mult in jos?).Nu prea ar fi de bine!
                  EX : + =

Comment

Cumva avem un nou "meserias" pe forum , cine tia zis ca daca cineva isi pune bulbar il pune sa protejeze fata - eu las pune de dizain ,praguri deasemenea......."Asa ca adio offroad pe borduri sau prin gropi." NU DE ASTA MIAM LUAT MASINA"

Comment

Dar oricum ...cred ca e ilegala treaba...pt ca se considera pericol public...cred ca se refera la un accident de persoana : daca se loveste cu acea bara este mortal...infine..aceiasi logica cu carligul de remorcare-legal nu ai voie sa te plimbi cu el...mahhh

Comment

Un logan cu bull bar... sa ma gandesc, gata m-am gandit nu merita, va arata ca naiba.
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Mie nu imi place , mi se pare tiganesc cu toate alea pe ea ! Ori ii masina ori pom de craciun
                          ps:parerea mea
                          numa bine
                          Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

arata super ok.....adik nui exagerat ii facut cu gust d c ti se pare pom de craciun? nui incarcata masina parerea mea si apropo de domnu cu adio borduri si gropi poi u crezi ca oameni astia is iau masina asta sa urce borduri si sa mearga in off road )))) iti dai seama adio borduri adio gropi pfff )))))))))))) wow ce pierdere pentru noi cat de penibil poti fii frate

aaa era sa uit ) mai bine il lovesti pe pieton ( doamne feri sa nu fe cazu la nima ) cu bull baru si stii ca lai omorat din prima decat sa il chinui si sa moara 3 ore mai tarziu dupa ce ii rupi gatu coloana ficatzi si creieri, nimeni cand isi ia masina nu se gandeste la faptul ca urmeaza sa loveasca pe cineva hai sa legam niste perne pe botu masini ca daca ii sa gandim asa nu ar mai trebui sa ne lom masini daca ii sa dai si cu bull baru si fara rezultatu ii acelas .
                            Last edited by hari; 23 March 2009, 15:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Mie mi se pare ca arata mai bine decat arata inainte. Intradevar sunt doar ornamente de design, nu sunt rezistente la accidente, mai putin cel din spate care chiar te ajuta la o lovitura usoara din spate

Comment

Bullbaru-rile astea mi-au adus aminte de un cantecel de la gradinita."Taranul e pe camp ... ura draguta mea taranul e pe camp.....el are mcv ..el are mcv ura draguta mea .......

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google