Am si eu bull bar la berlina mea. Recunosc bullbarul ar fi venit mult mai bine pe un MCV. M-a costat 830 Lei si chiar m-a ajutat la un impact usor, l-am polishat si zici ca e ca nou, e din inox si sistemul de prindere e foarte complex(are suruburi, piulite) tot ce iti trebuie ca sa il montezi singur.
Bull bar pe mcv
Collapse
X
-
Originally posted by nik_98_nik View PostAm incercat sa montez un bull bar ieftin pe mcv si a iesit cam asa.....
Comment
-
Vine montat pe suruburile de la scut. Cele 2 din fatza si 2 in laterale. Nu stiu cum vin montate cele pentru berlina sau cele subtiri de mcv. La al meu a trebuit sa schimb suruburile de la scut inclusiv resudat alte piulitze cu unele mai groase, baza bull bar-ului era din niste fasii de tabla pe care le-am ingrosat cu un cornier destul de gros, trepida rau inainte la relantiu, si stateam si cu teama sa nu cumva sa cedeze sudura.
Comment
-
Treaba cu legalitatea bull-barului e inca o dilema. Am un prieten care are o dacie break vece si are bull-bar pe fata. Nici politia si nici RAR-ul nu l-au amendat pt asa ceva si nu venise dotata din fabrica asa. Eu avand drum pe la RAR am intrebat un inginer de acolo, de altfel "mare mester" si mi-a spus domne ca trebuie trecut in carte si parca zicea ca si in certificat ca se schimba lungimea masinii(devine mai lunga). Personal cred ca era o vrajeala de doi bani numai ca sa mai aduca la bugetul institutiei niste bani in plus (adica peste 150 lei).
Comment
Comment