Am incercat sa montez un bull bar ieftin pe mcv si a iesit cam asa.....
Bull bar pe mcv
Collapse
X
-
mie-mi place. jos cu jetpack-ul si aduce a logan MCV OFF ROAD.
sub bull bar pune-i un scut ca in pozele cu aceasta skoda
va fi unica in tara asta, garantez! ca sa nu punem ca o sa ii stea bine si o sa fie de lucru de-ti iasa ochii )
nu-mi plac chestiile de pe bari la colturi. te-au ajutat la ceva?
in rest arata bine de tot, chiar imi place. hmmm... m-am virusat de la neastamea, cred, ei ii place MCV :dLast edited by andrei; 18 September 2007, 14:40.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Ii sta bine cu bull-bar, imi place ca nu e exagerat de mare, si ii da un alt aer masinii.
Comment
-
pragurile nu dau bine la aceasta masina. bull bar e ok, dar pragurile ies in afara masinii plus ca nu e chiar asa inalt golanul.
iar portbagajul suplimentar "jetpack" este strict practic. din cauza lui creste foarte mult consumul si nu e rentabil sa te cari cu el toata ziua.
omul avind MCV si jetpack, sint convins ca transporta diverse.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Bull bar-ul mi-a ramas de la un pick-up vandut este modificat la sistemul de prindere cu 2 table sudate de 3-4 mm si prins in 6 suruburi in gaurile existente in caroserie(3+3), nu se misca, nu vibreaza,m-a costat in jur de 100ron manopera + vopsit.Despre cutia de bagaje nu pot sa spun decat ca mie i-mi este foarte utila,ar mai fi problema cu ornamentele cromate de pe bari dar despre asta s-a comentat mult, de aproape un an cand masina era noua(nu am de gand sa le dau jos)iar restul ~zorzoanelor ~nu ma deranjeaza deloc. P.S.multumesc pt pareri!(si pro si contra)VL 97 N P N
Comment
-
-
Pe langa bull-bar ar merge si un kit Adventure. O sa iasa un MCV Crossover.
Comment
Comment