@cristisreulea - Nu cumva e ilegal sa pui anvelope altele decat cele mentionate in CI? Am impresia ca se lasa cu ridicarea talonului si amenda...
Primele impresii la bordul unui MCV dCI 85 hp
Collapse
X
-
in talonul de la mercedes pe care il detin din 1991 si pina in prezent, a umblat doar cu cauciucuri si jante care nu erau in talon . adica in loc de 175/14, a umblat doar cu 185/14, 195/70/14, 195/65/15 si chiar 205/60/15. interesant, nu? si n-a avut nimeni treaba lor. mint, odata mi-au luat talonul pentru cauciucuri uzate 195/65/15 si chiar avea dreptate, erau slikuri
da, daca ai folie, bari, eleroane..etc sint convins ca te opresc si cauta acul in carul cu fin.
pe golan le am de 1 an si jumatate 205/55/16 si n-u m-a intrebat nimeni de ele. am mers si la verificare cu ele sus.
daca chiar esti stresat de aceasta problema, le omologhezi RAR si gataLast edited by crististreulea; 1 October 2007, 14:42.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by RocriAlexdonc frumos rezumat (si amuzant uneori) dar am doua nelamuriri:
De servodirectie ai vrut sa spui ca este greoaie comparativ cu alte marci (mie mi se pare OK) nu ca nu exista?
Chiar nu inteleg faza cu schimbatul vitezelor. Cum adica prea fragila?
Comment
-
Originally posted by alexdoncServo pe loc la Logan e cam naspa.
Comment
-
servodirectie care sa mearga mai usor ca la alfa romeo si fiat modelele noi, eu n-am vazut. exagerat de usor, am incercat sa invirt pe loc cu degetul mic, nici macar n-am depus efort. cel putin cind intram in viraj cu alfa romeo 159 pe la 140km/h, nu simteam deloc masina in volan... senzatie de am dat 2 stropi. era stabila, foarte stabila dar nu simteam nimic in volan! prefer mai greoaie si sa simt masina in volan.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
La BMW seria 7 E38 si la X5 E70 pe loc merge mult mai usor ca Alfa si Fiat.
Comment
-
Originally posted by crististreuleaservodirectie care sa mearga mai usor ca la alfa romeo si fiat modelele noi, eu n-am vazut. exagerat de usor, am incercat sa invirt pe loc cu degetul mic, nici macar n-am depus efort. cel putin cind intram in viraj cu alfa romeo 159 pe la 140km/h, nu simteam deloc masina in volan... senzatie de am dat 2 stropi. era stabila, foarte stabila dar nu simteam nimic in volan! prefer mai greoaie si sa simt masina in volan.
Comment
-
Originally posted by crististreuleaservodirectie care sa mearga mai usor ca la alfa romeo si fiat modelele noi, eu n-am vazut. exagerat de usor, am incercat sa invirt pe loc cu degetul mic, nici macar n-am depus efort. cel putin cind intram in viraj cu alfa romeo 159 pe la 140km/h, nu simteam deloc masina in volan... senzatie de am dat 2 stropi. era stabila, foarte stabila dar nu simteam nimic in volan! prefer mai greoaie si sa simt masina in volan.
Inseamna ca are servodirectia pe compresie hidraulica foarte puternica.
Comment
-
Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....Inseamna ca are servodirectia pe compresie hidraulica foarte puternica.
Comment
-
Originally posted by Jonivip@sonykel nu prea cred ca e de luni cel putin la berlina ca a mea vine 1 luna si o saptamana ....cu marje de eroare cateva zile in bine sau in rau ....
PS:eu sper la fel ca si tine ca in bine u ce ai MCV sau berlina ?
P.S:Si eu astept un MCV
Comment
-
Si eu cand trec de la logan la reno, in cazul meu scenic, parca trec dintr-un ''straf intr-un tractor'' , nu vroiam sa exagerez dar parca servo nu e mai deloc prezenta pe logan. Ramane la aprecierea si gustul fiecaruia. Duminica placuta!!Renault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
-
astept
Hi! Am comandat si eu un Laureate full option dci prin 07-09-2007 si terbuie sa mai astept cam pana la 22-10-2007. Dupa cele citite despre masina aici in forum si la forumurile din germania si franta (cu ajutorul unor prieteni) devin din ce in ce mai nerabdator sa-o conduc. Promit ca voi reveni cu detalii critice severe si concrete dupa ce intru in posesie si parcurg cu ea ceva km.
Comment
Comment