Un Mic Incident

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un Mic Incident

Am reusit zilele trecute sa fac o prostie. Am uitat ca in fata masinii era o movila mica de zapada, oricum nu se vedea din masina, si cand am vrut sa plec de pe loc, am comis-o. Adica am dat cu spoileru usor in movila de zapada. Nu s-a strambat nimic, dar grila aia din fata radiatorului intercoolerului a sarit din cleme in proportie de 80%, adica mai sta doar in catva cleme de pe latura superioara. Acum am incercat sa o imping la loc dar nu reusesc, e evident ca trebuie introduse clemele simultan toate simultan.
    Partea buna e ca, chiar nu e stramb, rupt nimic. Ce sa fac, sau cum sa fac? Masina mai are 1,5 garantie si am si CASCO. Adica merita sa dau toata bara jos si sa o montez singur pe pozitie sau sa merg sa o fac pe CASCO?
    Stiu ca nu e mare lucru, dar ma enerveaza rau ...

Daca spui ca nu e asa grav nu merita pe Casco, o dai jos si cu ajutorul cuiva o faci.
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

clemele alea se pot prinde toate cu mana, chiar nu trebuie simultan. eu le-am prins dupa o "excursie" in afara pistei la sannicolau, dar a trebuit sa dau jos deflectoarele ce inchid spoilerul fata pe dedesubt. daca ai ocazia sa duci masina pe un elevator sau s-o ridici mult de bot, sigur o sa rezolvi fara casco.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

la casco mergi pentru daune. ori tu nu ai daune, doar de prins cateva cleme. mai incearca si cum a zis seba
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

OK, am rezolvat! Am fost ieri seară la un prieten care este electrician auto. Până să îi spun despre ce e vorba a şi rezolvat. Motivul pentru care clemele nu intrau pe poziţie era că intrase nişte nisip pe acolo. Cu multă grijă şi trăgând simultan amândoi, deci la 4 mâini a intrat destul de uşor. Era şi mai cald afară decât atunci când am încercat eu prima oară. De remarcat fragilitatea mare a grilei. Dacă o forţezi o idee mai tare se rupe. Mulţumesc pentru idei şi suport moral. Numai bine.

Comment

bine ca ai reusit si km multi fara incidente.
            sigpic #

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google