If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
si eu la fel acelasi lucru vreau interior tip prestige mai putin bordul car o sa-i schimb doar luminile ptr ca-mi place asa cum e
prin interior vreau sa mai bag niste luminite pe la pedalier etc...
tre sa vorbesc cu astia de la AUto MArcu's Group de unde am luat dacia , sa vad daca le monteaza ei..ca eu nu vreau sa pierd garantia,.. o intrebare daca stie careva la poze,la poza 88,la logan,al cui este loganul, si unde si-a facut scaunele imbracate in piele..arata super.. finutz frumos..
i-am dat add .. dar nu a acceptat.. da..nu as vrea sa fac pe spatele meu.asa ca raman la schimbari mai mici.. m-ar interesa sa schimb partea interioara a usii cu cea de la prestige..este mai aproape de negru si arata mai bine..
eh... si ar merita si tapiseria de prestige...
@wannadive poza din avatar e cu masina ta? ... daca da pune si tu mai multe poze, sau da-ne un link ca vad ca e frumos aranjata
Cand nu stii,nu sti ! Iar cand nu stii , intrebi: pe unele loganuri berlina am vazut un accesoriu negru (ca o husa) montat pe partea din fata a capotei.
Este foarte shic! Cum se numeste si daca se poate monta si pe MCV ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment