Cum Infrumusetam Un "mcv" [ Idei Si Sugestii ]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by petroman View Post
    daca reusesc sa o tunaresc ca in poza de mai sus sunt atre in parcare
    eu am vorbit cu baietii aceia care fac bull barul.13 mil fata si 15mil lateralele montajul inclus,iar spatele eu cred ca nu are rost sa pui sau ceva prelungire si apoi chit ca sa para dintr-o bucata,bullbarl pentru spate e simplu tare ai ei ceva pentru tucson daca ar merge pus pe logan mai mere:P
    sigpic
    astra h 1,7 cdTI

Comment

Primul lucru pe care o sa-l fac sa fie mai frumoasa?... o spal

Comment

bodyn e scump ala de fata vezi ca sunt si cu 7mil... eu o sa-i mai iau jenti follii stalpi negri si cam atat momentan

sigpic

Comment

si-a pus careva si aparatori noroi si protectii aripi? difera ele fata de cele de berlina? ca sa stiu ce sa caut

Comment

Difera doar protectiile de aripi. Aparatorile de noroi se potrivesc si pe MCV si pe Berlina.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

andrei din cate stiu eu difera si aparatorile cel putin ca cod difera...

sigpic

Comment

Originally posted by CAnnabYS View Post
                si-a pus careva si aparatori noroi si protectii aripi? difera ele fata de cele de berlina? ca sa stiu ce sa caut
                cum sa mai spus si mai sus .da difera doar protectiile aripi spatele MCV fata de berlina ,originale costa 1,4 milioane lei de la dealer iar aici pe forum le poti lua la 6oo mii lei
                Attached Files

Comment

aparatorile de noroi sa nu cumperi de alea tari ca se rup repede eu am gasit foarte moi si le indoi cat vrei sunt tot speciale de logan din bazar - din cauciuc moale 450 mii lei

Comment

Frate vrei sa faci un SUV din logan MCV eati un logan pick-up si va esi super !!!!!

Comment

Un mcv transformat in suv. Ce ziceti va cam face cu ochiul nu ?
                      Attached Files
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Super as vrea si io sa fac asa ceva

Comment

Va salut baieti.
                          Am si eu un logan MCV si ma intereseaza daca stie cineva cum se demonteaza ornamentele de plastic care se afla deasupra stopurilor. As vrea sa le schimb culoarea.
                          sigpic

Comment

Originally posted by Miky View Post
                            Va salut baieti.
                            Am si eu un logan MCV si ma intereseaza daca stie cineva cum se demonteaza ornamentele de plastic care se afla deasupra stopurilor. As vrea sa le schimb culoarea.
                            buna! Uitate bine ca au 2 suruburi la vedere cand deschizi usa si posibil in spatele stopurilor. poate trebuie date jos si stopurile. spor la treba!

Comment

Miky ... daca e mai complicat si reusesti sa pui si pe aici sau sa-mi trimiti pe pm ... ca urmeaza sa fac si eu aceeasi operatiune.

Comment

Eu am dat stopurile jos si tot nu am reusit(mie frica sa nu le crap)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google