Atunci ce facem cu 1.2 16v, caci el doar asa se misca.
1.2 16V 75 CP Vs. 1.4 8V 75 CP
Collapse
X
-
Mai bine bagau un motor de 1Litru in 3 cilindri cu turbina(pentru o masina cu greutatea asta e suficient) si avea si emisii de CO2 mult mai mici si consum mai mic, dar cine stie ce ne rezerva viitorul poate asta va fi urmatoarea generatie de motoare euro5.
Comment
-
-
Pai uita-te la grafice sa vezi pe ce plaja de turatii dinpunde de peste 90% din cuplul maxim, ne raportam la cuplul maxim, nu conteaza ca e 800 Nm sau 100 Nm, vezi cat la% dispune de el intre ~2200-6000 rpm.
Si e foarte rau sa ne raportam numai la valoarea cuplului maxim fara sa vedem cum il aseaza pe asfalt (cum am luat-o eu de la Fiesta pe 80-120 pe tr IV) sau/si e foarte rau sa ramanem in cap cu rapoartele de pe 1.4 mpi, pt ca vad ca aici ''se bate''.
Probabil ca daca ar fi avut cutia de pe Logan 1.4 nu scotea nici 15 sec pana la 100 si la viteza max se poticnea pe la 140 km/h.
Sau traiti cu impresia ca s-a inventat o cutie speciala pt sandero 1.2?
Sau ia dati-mi voi mie o alta cutie care ar putea fi pe Sandero decat cea de pe Clio III (nu vedeti ca si pretul seamana foarte mult?)
Nu stiu raportele, le banui, le banui ca fiind aceleasi (cum sunt rapoartele la megane 1.6 16V cu Logan 1.6 16V). Atata timp cat n-ai dovezi ca nu e asa, lasa-ma sa cred ce-mi dicteaza logica )) dupa datele furnizate de carte.Last edited by Octavian; 21 July 2009, 13:29.
Comment
-
-
Originally posted by Cezar View PostPana la aparitia unor date concrete, vb doar de dragul de a vb.
Logan 1.4 mpi a avut parte de aceleasi rapoarte ca si Clio 1.4 mpi? Sandero la fel?
Eu unul cred ca ar avea rapoartele de pe JR5 mcv 16v.
Logan 1.4 mpi a fost o greseala cu rapoartele, de dragu economiei de benzina.
(consuma mai putin daca mergi 90-100, in rest...).
Adica pe la 100/h sa aibe ~3000 rpm...(MCV 1.6 16V) mm....e ceva, seamana izbitor de mult cu rapoartele de pe Clio III 1.2
PS: e clar ca n-o sa recunoasteti niciodata ca sunt rapoartele de pe 1.2 Clio III, ci sunt de pe Logan 1.6 16V MCV
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostTeoria conspiratiei: Noi ( care nu stiu, dar existam) impotriva ta
Pierduta nu datorita realitatii, ci a faptului ca majoritatea vor avea asteptari mari de la 1.2 (sa-i dea pe spate, altfel e slab!) si se vor dezumfla ca un balon dupa test, altii vor fi subiectivi mai ales cei cu 1.4 )
Comment
-
Care din cele de mai jos crezi tu ca o sa fie(rapoarte)?Last edited by Cromatic; 21 July 2009, 20:26.
Comment
Comment