Unii colegi de serviciu sustin ca este mai mic un consum la ralanti decit un consum in frina de motor. Mentionez ca este vorba de un consum la coborarea unei pante.
Consum In Frina De Motor Versus Consum La Ralanti.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
poi consumu la relanti este destul de mic....ceva in jur de 1L pe ora(daca gresesc sa ma corecteze cineva)..........iar in frana de motor este nul.......deci mai "mic"este la coborarea pantei in frana de motor.Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
-> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
Silent Coat.
-
Parca a mai fost discutat aceasta situatie...oricum....daca ai avea calculator cu consum intsntaneu ai vedea ca la coborarea unei pante daca lasi masina in viteza consumul instantaneu va ajunge cu mult mai repede la zero decat daca ai scoate masina pe liber...asta este pe probate de mine si de multi altii.sigpic
Comment
-
Cel mai bine il vad eu pe un ceas de AFR( air fuel ratio) unde in frana de motor am amestec sarac ...adica in evacuare este doar O2Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
mai este un topic cu subiectul acesta
Post moderat:
Pune un link daca tot vrei sa ajuti omul.Last edited by valeriuciprian; 14 February 2010, 01:04.
Comment
-
Confunzi oprirea/reducerea vitezei masinii folosind exclusiv frana de motor adica retrocedari repetate in trepte inferioare pana la treapta 1 (care te aduce la 30km/h) cu mersul in frana de motor ce inseamna sa mergi intr-o treapta mare a 4/5-a cu piciorul ridicat de pe acceleratie (adica 70-80-90 km/h)care este tot frana de motor si care are consumul acela ce tinde spre 0.
Oricum la coborarea in panta cel mai bine folosesti treapta a doua sau a 3-a calcata blana. Se consuma cel mai putin timp.Last edited by Cristi_LCD; 7 April 2010, 08:20.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
sub 1500rpm deja nu mai e frana de motor, indiferent de pozitia pedalei de acceleratie. dar, cum au zis si altii inaintea mea, s-a mai discutat in vreo 3-4 locuri subiectul.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment