N-o sa o schimbe pe garantie mai mult ca sigur, ca e un defect de utilizare.
problema-la indicatorul de ulei...
Collapse
X
-
-
Originally posted by andrei View Post30 euro e o joja, dar trebuie dat carterul de ulei jos ca sa se scoata cu tot cu ghidaj si sa se inlocuiasca.
Asta-i culmea...daca o joja costa atat ...atunci nu vreau sa ma mai gandec cat costa celelalte vorba colegului de mai jos kiar ca m-am fericit sincer nu credeam ca bucata aia de plastic costa mai mult de 30RON...
Comment
-
Originally posted by andrei View PostN-o sa o schimbe pe garantie mai mult ca sigur, ca e un defect de utilizare.
Stiu ca n-or sa accepte, dar mi se pare aiurea.... Merita incercat...
Cel mult pot sa-i reproseze ca are putere-n degete...
Comment
-
nu stiu cum e la benzina, dar stiu ca la dci joja aia are o forma de iti vine acru pana o scoti din motor, apoi te chinui iar cateva minute sa o bagi la loc. trebuie lucrat cu atentie... si mie imi e teama sa nu o rup pe acolo... nici nu stiu cat de sanatos e materialul acela din care e facuta...1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Originally posted by Andreis View PostCe defect de utilizare sa fie, cand joja era si este intepenita?
Ca pana la urma urmei nu poti sa demonstrezi ca nu era materialul bun sau ca s-a intepenit, tot el e vinovatul ca a tras de ea in loc sa mearga in service daca a vazut ca e intepenita.
Comment
-
Am fo la un servis care comercializeaza si componente de LOGAN... joja de ulei
costa nici mai mult nici mai putin de 25 RON si nu 110 RON (30 euro) ca la reprezentanta...deci cu alte cuvinte porci aia de la reprezentanta....
Angajatul de la magazinul respectiv...mi-a prezentat joja...i-am zis ca am Logan Prestige ..si l-am intrebat daca joja e aceeasi pt toate loganele...
El mi-a zis ca pt Prestige si pt Diesel jojele sunt la fel...ca au aceeasi baie de ulei...la restul respectiv (1.4MPI si 1.6 MPI) sunt diferite...
E adevarat ca joja de la Diesel e fel cu joja de 1.6 16V?
am gresit mai sus...service ..pardon :P
Daca e buna joja aia o cumpar si samata fuga cu masina in service :PLast edited by andrei; 12 February 2008, 20:26.
Comment
-
Tu la masina ai joja curbata sau dreapta?
Comment
-
Originally posted by andrei View PostTu la masina ai joja curbata sau dreapta?
Tipul asta de la magazin mi-a aratat o joja care zice el ca mi s-ar potrivi la masina...si era putin curbata..io nu prea am bagat de seama detalile astea..
Comment
-
Joja de 1,6 16v si cea de la dCi nu sunt la fel, prima e curbata (chiar foarte mult) si a doua e aproape dreapta.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostJoja de 1,6 16v si cea de la dCi nu sunt la fel, prima e curbata (chiar foarte mult) si a doua e aproape dreapta.1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Pai atunci sa-l ia naiba de program, mie asa-mi arata.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostPai atunci sa-l ia naiba de program, mie asa-mi arata.1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
Comment