Are dreptate leutzul. Toate cele bune domnilor.
Motor 1.0 TCe cu GPL din fabrica
Collapse
X
-
Originally posted by leutzul View Post
NORMAL ca omologare individuala daca nu ai trecuta in CIV roti pe 15 si sigur nu dai 2000+ de lei pentru asa ceva. Ca exemplu o masina adusa din afara cand mergi la RAR nu dai mai mult de 1000 lei
Imi cer scuze AlexandruD. si-mi pare rau pentru tine.
- Likes 1
Comment
-
AlexandruD. singura varianta e sa vinzi jantele pe 15, mai pui diferenta si cumperi altele pe 16.
Referitor la motorul de 1.0 Tce cu gpl, pana acum ma declar multumit, chiar trage motorasul asta. Am 3000 km cu masina.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by AlexandruD View PostSalut!
Am luat si eu un Logan Stepway 1.0 TCe cu GPL si sunt foarte multumit de cum merge. Am putini km cu el, deci nu pot vorbi despre consumul de ulei, dar motorul pare sa fie derivat din 0.9, nu din 1.0 SCe.
Singura nemultumire este legata de cauciucuri si jante. Se pot folosi doar dimensiunile cu care vine masina, adica 195/55/R16. Eu aveam jantele Sinaia de 15 de la Loganul vechi, dar nu sunt omologate pe Logan Stepway.
La Logan II ai ET40 pe R15 și ET37 pe R16.
În cazul modelului tău anvelopele sunt exoticele 195/55 R16 91H, nu abțibildul de pe ușă .
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
- Likes 4
Comment
-
Originally posted by AlexandruD View PostSalut!
Am luat si eu un Logan Stepway 1.0 TCe cu GPL si sunt foarte multumit de cum merge. Am putini km cu el, deci nu pot vorbi despre consumul de ulei, dar motorul pare sa fie derivat din 0.9, nu din 1.0 SCe.
Singura nemultumire este legata de cauciucuri si jante. Se pot folosi doar dimensiunile cu care vine masina, adica 195/55/R16. Eu aveam jantele Sinaia de 15 de la Loganul vechi, dar nu sunt omologate pe Logan Stepway.
Attached Files
- Likes 3
Comment
-
Am gasit pe un grup de Fb cativa posesori de 1.0 TCe carora le-a scazut nivelul de ulei. In total cred ca erau vreo 5 cazuri. Avem colegi pe forum cu problema asta?You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 3 photos.
- Likes 1
Comment
-
Au verificat corect nivelul uleiului, in sensul ca masina trebuie sa fie pe loc perfect drept si sa aibe motorul rece? Multi nu fac asa, de unde rezulta erori in calcul. Daca se duce sub minim este problema, in rest, cum apare in pozele postate este chiar foarte ok!
- Likes 1
Comment
Comment