If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Spuneti-mi cati din voi aveti asa ceva,si daca este necesara aceasta tavita sau nu!!
Eu mi-am cumparat una din Selgros cu 30 ron si cred ca este foarte utila,deoarece protejeaza miocheta din portbagaj!!!
O sa pun si poza cat mai curand sa vedeti dac va place!!!
Da este destul de utila o tavita din aia.Eu am luat-o de la un magazin de auto si am dat vreo 70 de lei pe ea.Este dintr-un plastic mai flexibil.A ta din ce este?
Tot asa!!
Este parca un aliaj intre plastic si cauciuc,cam sensibila si subtire dar totusi foarte folositoaree!!
La tine acopera tot portbagajul??
La mine aproape tot,cam 5 cm raman!
Mai exact daca stiti tavitele acelea de pui de mititei gen polistiren doar ca astea sunt negre si mai cauciucate , daca nu ma insel materialul se numeste ppe
Simplu si frumos ai putea sa iti cumperi dintru magazin gen interhome sau ceva ce vind mochete, eu miam cumparat 3 metri liniari de mocheta gri sa se potriveasca si cu interioru,miam decupat pt locurile din fata la podu pedalier,dreapta si in spate,si pt portbagaj,cu 300 de mi am rezolvat tot
Boris problema e ca daia ii zice tavita sa nu curga mizeria din ea , uneori mai cari un miel de la tara iei niste peste de la supermarket sau si banalul pui congelat , pana ajungi acasa puiu ala se decongeleaza si zeama lui ramane prin masina...
nu-i asa ca toti ati patit-o?Dar cu tavita nu se mai imbiba in mocheta nu se mai imprastie prin tot portbagajul
Radu2008...165 lei costa la dealer...e din fibra te sticla...greutate 4,7 kg...
hai mai baieti dati-o-n colo...ca si alea la 60-70 lei isi fac treaba cu succes...
marius8ol...poze maine ca e tarziu si azi nu mai cobor...uite o poza cu cea de la dealer...
F folositoare tavita, stie careva in tm pe unde as gasi una de "calitate"?
Incearca la supermarketuri acolo se spune ca ii mai ieftin.. daca nu sigur gasesti la piese auto.. eu mi-am luat cu 70 de lei.. cu cauciuc sa nu alunece lucrurile prin portbagaj. Numai bine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment