eu am luat din selgros
Tavita Portbagaj
Collapse
X
-
In Iasi, tavita se gaseste la bazar, 60 lei.
Alta recomandare care o fac cu caldura sunt covorasele tavita facute special pentru Logan si Sandero; croite exact dupa interiorul masinii, nelasand nici un cm liber. Pret 65 lei, in bazar la Iasi, acopera chiar si partea ridicata din spate pe mijloc.
Comment
-
Eu mi-am cumparat tavita originala de logan de la dealer.Protejeaza f bine si mocheta din portbagaj si in plus nu o deformeaza.Acum cateva luni am carat niste benzina in portbagaj si mi s-a desfacut dopul la sticla si am varsat jumate de sticla in tavita(tavita la mine are si marginile ridicate)deci nu mi-a curs decat foarte putin pe laturi din cauza curbelor.Daca nu aveam tavita aia cred ca nici acum nu mai scoteam mirosul din masina.Eu spun ca e f utila.Am dat pe ea 140 ron -foarte mult pentru o bucata de plastic dar isi face treaba.sigpic
TM 01 DEO
Comment
-
Originally posted by Red_Alin View PostSpuneti-mi cati din voi aveti asa ceva,si daca este necesara aceasta tavita sau nu!!
Eu mi-am cumparat una din Selgros cu 30 ron si cred ca este foarte utila,deoarece protejeaza miocheta din portbagaj!!!
O sa pun si poza cat mai curand sa vedeti dac va place!!!
Da este destul de utila o tavita .
Comment
-
Urmaresc perfect forma, conturul si dimensiunile portbagajului;
Au o margine de protectie inaltă de 5,5 – 6 cm care impiedica scurgerea apei si a murdariei;
Sunt produse din material plastic flexibil, rezistent, durabil, de cea mai bună calitate;
Nu au miros;
Impermeabile si rezistente la temperaturi inalte si joase, la uleiuri si substante chimice;
Suprafata striată si centrul confecţionat din material anti-alunecare impiedica deplasarea bagajelor;
Sunt flexibile si usoare, ceea ce face deosebit de simpla instalarea si scoaterea din portbagaj;
Foarte usor de curatat prin stergere sau spalare cu furtunul.
Comment
Comment