If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca insinuezi ceva...pot sa-ti dau pozele originale (date si locatia este inscrisa header-ul fisierului)
Pe mine ma intereseaza tare cat consum...pentru ca dau banii de transport din buzunarul meu...si daca pierd prea mult timp recuperand banii aia...incepe sa nu mai fie rentabila masina.
Am proprietatea cuvintelor si in niciun caz nu-mi permit sa insinuez absolut nimic. Daca aveam ceva de obiectat la postarile tale (pe care le apreciez) te asigur ca o faceam direct, verde-n fata.
Nu ai nimic de dovedit, nici mie nici altcuiva asa cum nici eu nu trebuie sa dovedesc ceva cuiva.
Si pe mine ma intereseaza cat consum insa nu fac o obsesie din asta (niciun fel de insinuare) doar ca deja cunosc cat consuma masina in diferite situatii de trafic si consider ca nu mai trebuie sa verific si sa rasverific lucruri care-mi sunt deja clare. Din cand in cand mai resetez computerul si asta doar atunci cand imi aduc aminte sau cand vreau sa incerc ceva nou. De retinut ca vorbesc strict in nume personal si nu fac niciun fel de aluzie la unul sau altul dintre noi.
Eu sunt banatean...asa ca imi place sa tin evidenta la tot ce cheltui.
Si ca tot veni vorba:
Masina are 25 luni.
53170 Km
Consum mediu: 6.06%
Combustibil: 3224l
Cost combustibil: 16.684 lei
Cost/100Km: 122.7lei (Achizita masinii+benzina+intretinere+taxe, impozite si asigurari+etc)
Pe autostrazi: 120Km/h
Pe Nationale: atat permitea traficul
Clima pe auto: +30C afara dupa 15 august
4 Persoane + bagaje
Total: 2317Km
Consum mediu: 6.1L/100Km
Consumat: 141.4L
Viteza medie: 73.9Km/h
PS: Nu alimentati la Shell -urile de pe autostrada din Austria, au un pret foarte mare la carburant si nu il afiseaza (1,599 eur/litru benzina 95)
Eu sunt banatean...asa ca imi place sa tin evidenta la tot ce cheltui.
Si ca tot veni vorba:
Masina are 25 luni.
53170 Km
Consum mediu: 6.06%
Combustibil: 3224l
Cost combustibil: 16.684 lei
Cost/100Km: 122.7lei (Achizita masinii+benzina+intretinere+taxe, impozite si asigurari+etc)
In oras da...dar si mai rentabila este bicicleta (pe care o folosesc cat pot de mult).
Dar afara...eu fac cam 22.000 km/an (vezi ca nu sunt 5k km...ci 50k km)
Discutabil...consumul imi pare foarte rezonabil si la 0.9 TCe. Cu atat mai mult cu cat deja sunt orase ce au interzis dieselul (pt momment cele sub euro 6...dar nah...asta-i trendul)
N-am incredere in terte firme sa-mi detina date personale (dap...si cheltuielile sunt date personale). Eu sunt oleaca paranoic...dar suntem deja offtopic
Bucuresti-Mamaia/retur. M-am felicitat pentru inspiratia de a evita bucata bombardata de A2 dintre Bucuresti si Fundulea si la dus la intors. Pe DN3 se merge lejer si drumul este in stare buna!
Nu e rau, eu stiam ca 0.9 consuma cu vreo juma de litru mai putin decat masina mea, eu am scos fix acelas consum brasov-jupiter dar cu medie de 102 la ora.
PS cu Ac on tot timpul.
Last edited by mumus; 7 September 2018, 20:46.
Reason: Automerged Doublepost
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment