t0rquemada esti singurul care a inteles ce vrea defapt topicul asta.
Consum 0.9 TCE
Collapse
X
-
Pai bine bine dar la mine sau dau peste cap contoarele.
Ala nu stie sa contorizeze pana la 55.000 km , cred ca maxim 10.000.
Originally posted by t0rquemada View PostConsum pe 2013
KM: 8091.4
Litri: 524.6
L/100: 6,52
Pret/Km: 0,38 lei
Ar fi mai interesantsigpic
Comment
-
Salut,
Masinuta e noua, Logan Laureate 0.9 TCE 90 CP, 1350km, din 24.feb.2014
Vineri m-am dat cu ea de la Pitesti la Bucuresti, prin Bucuresti vreo 40-45 km si inapoi, 4 persoane.
Date reale :
- viteza de "croaziera" : 130+/- una-doua latimi de ac (am ridicat-o odata si la 160, sa vad cat tine... merge, nu-i bai)
- consum la dus:6,8 l/100 (resetat afisajele dupa ce am facut plinul)
- in oras s-a mers ca in oras la ora 18:45-19:30 la ducere (aglomerat), respectiv 22:30-22:50 la intoarcere (liber)
Consum mediu final 7,5 l/100 pentru 270 km, la o viteza medie de ~65km/h
Cu proxima ocazie am sa fac si poze
Comment
-
@M.FLORIN:
Asa gandesc si eu, motorul e inca "strans", nu s-a lasat....apoi, ca s-o aduci repede la 130 km/h intra sigur "turbinitza"... la vreo 18..22 l/100 instant ... iar in Bucuresti eu am un stil mai agresiv de condus...daca apuc primul la semafor pe banda mea, imi pui sare pe coada...iar daca e liber (seara)... talpa cat duce motorul
Mai vedem... in timp se invata si masina cu mine, si eu cu ea..;)
Comment
-
Originally posted by Macs View PostE cam mult, dar masina inca e noua, ar putea sa mai scada consumul.
E un consum cat se poate de ok si mai jos de atat in conditiile date nu prea sunt sanse la polizoru cu aer comprimat.
La fel si urban.
Comment
-
Troaca mea veche de acu 100 de ani imi ia mai putin la 100km in conditiile colegului... eu am un batran 1.4mpi. De asta zic, ca motorul acesta de ultima generatie trebuie sa ia mai putin, e inca nou, trebuie sa se mai rodeze, asa "face" toateI don't ride low, I fly high...
Comment
Comment