De unde alimentati cu benzina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• EFIX, incercati in depasiri
    Petrom, NU incercati in depasiri

Comment

• M-am gândit mult să încerc Efix..... Dar, spre ruşinea mea, n-am avut curaju să încerc. OMV în depăşiri..... Cum să mă exprim?.... TOARCE MAŞINA CA O FELINĂ.... Păcat că nu avem autostrăzi adevărate prin România.....Că decolam.......

Comment

• Am incercat eu Efix dupa ce am cumparat masina , primele alimentari au fost cu carrera 100, ce sa zic Efix ca si altele de 95 sucks masina e mai puturoasa si motorul are alt zgomot. Diferenta am simtit-o imediat cu Top99+ sau Carrera 100 .
        sigpic

Comment

• Am mai spus, folosesc Efix de 1,5 ani si nu am avut probleme - imi vine mai usor, ca nu stau tot timpul sa platesc la casa sau sa stau la rand. Cand intru la peco fac plinul si plec (se stie cum - o optiune foarte buna pentru oamenii comozi).
          Din cand in cand, atunci cand bugetul permite, mai pun si de la OMV. Dar la cat merg in oras cu masina, nu prea renteaza Carerra100. Asa ca pun cand plec la drumuri mai lungi. Se simte o oarecare diferenta.
          GL-22-TOF

Comment

• Am pus zilele trecute de la lukoil si s-a aprins becul galben de la catalizator , nu mai pun niciodata de la ei
            rompetrol e cea mai tare

Comment

• Mie mi s-a aprins martorul ala de la benzina Mol...E relativa treaba, depinde si de la ce statie alimentezi!Firma in genere nu mai e un factor de referire asa mare!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Vreau sa fac azi plinul si voiam sa incerc un Lukoil 98. N-am pus niciodata si nu stiu cum se comporta masinutza asa ca de astazi, cat ma va tine plinul, voi afla. Mai ales in comparatie cu Top 99+ de la petrom sunt curios cum merge... Va tin la curent

Comment

• Pentru mine, Lukoil 98 are un raport calitate/pret foarte bun!
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu alimentam de la Agip pana acum vreo luna ca este langa mine dar dupa un plin si un drum pana la Turnu-Severin, in care mi-a mers masina execrabil, am renuntat la ei. Acum folosesc PetromV si sunt foarte multumit (si masina este mai nervoasa!!).

Apropo de Petrom: http://www.urbannews.ro/stiri/RO/115...60+l+benzina!+

Comment

• Individul care se plange ca il fura Petrom, nu prea e in cunostiinta de cauza. In primul rand rezervorul masinii are APROX 50 l (asa se specifica in cartea tehnica a acesteia), iar in al doilea rand poti baga pana la refuz 60 l.
                      In fine, omul nu stie toate datele problemei si evident ca nu-si cunoaste masina.
                      Acum ON: il subscriu pe Dark: luk 98 cel mai bun raport.

Comment

• @enderro: Ala nici macar nu stie cat intra in rezervor si mai comenteaza. Mi-ar place sa faca reclamatie si sa-i demonstreze cineva ca intra 60 de litri, sa vad ce zice atunci.

Benzina de la Lukoil e cea cu cifra octanica cea mai apropiata de 98, dar eu nu alimentez de acolo, pentru ca au existat destule probleme cu apa in combustibil, mai ales la statiile din Bucuresti.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                          @enderro: Ala nici macar nu stie cat intra in rezervor si mai comenteaza. Mi-ar place sa faca reclamatie si sa-i demonstreze cineva ca intra 60 de litri, sa vad ce zice atunci.
                          Faza este ca omul sustine ca a bagat peste 60 L in conditiile in care mai avea cel putin 5 L in rezervor. Oricum, au inceput deja sa apara explicatiile:

Comment

• Si-au dat si ei seama cum sta treaba. Totusi, intra in jur de 17 litri peste 50, nu 14-15 cum zic ei.

Comment

• In carte scrie sa nu bagi peste 50 litri mai ales vara ca sa aiba unde sa se dilate...
                              Referitor la euroluk98.. Au marit preturile... 4.54 litru... Am preferat tot top premium 99+ la 4.39...

Comment

• S-a scumpit si Top Premium 99+ la 4,44.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google