If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ieri au ieftinit Petrom, OMV si Lukoil iar astazi si Rompetrol a scazut pretul cu 5 bani pe litru. Nu inseamna mai nimic pentru ca saptamana trecuta au scumpit cu 7 bani iar azi au scazut cu 5
Alimentez de la Petrom un rezervor de 99+, cind se goleste umplu cu 95 si tot asa. Am citit pe aici ca cea de 99+ mai curata bujiile si sistemul de alimentare.
Azi am alimentat cu Efix. Ma obisnuisem cu 99+ si.. Nu prea mi-a placut la inceput.. Dar avand in vedere ca e mai ieftina cu 20 de bani pe litru ca 99+ si ca masina e destul de sprintara.. Ma declar multumit.. Chiar si de consumul de azi Ploiesti-Brasov si retur: 5,3l/100km.
O benzina buna nu se determina dupa cat de sprintena e masina, e total gresit. Ea se determina dupa proprietatile de ardere, CO si aditivi, unde Efix-ul nu prea sta bine, in comparatie cu 99+.
O benzina buna nu se determina dupa cat de sprintena e masina, e total gresit. Ea se determina dupa proprietatile de ardere, CO si aditivi, unde Efix-ul nu prea sta bine, in comparatie cu 99+.
Ai dreptate Andrei dar nu cred ca e nici pe ultimul loc. Si-apoi, dintre toate benzinele de 95 cred ca e cea mai buna. In comparatie cu 99+ intr-adevar...
Mare minune oameni buni! Lukoil a ieftinit benzina cu 12 bani pe litru. Nu-i asa ca e cazul s-o incercam si noi? Am vazut la mine in oras, Euroluk cu 3.99 ron/litru!!
Mai bine nu alimenta de la parteneri. Dupa ce ca e Rompetrol, cu aditvii de care stim cu totii, mai e si de la Partener Rompetrol, poate "aditivata" cu ceva apa.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment