Eu cand am alimentat ieri cu top premium 99+ mai aveam o liniuta la benzina, nu eram inca pe rezerva. Si am pus am tot pus la un moment dat face clanc. Zic: mai puneti... Ca mai intra. La al doilea clanc zic sa se opreasca. Tipa zice: mai intra, nu va faceti probleme... Pai unde sa mai intre zic, ca rezervorul e de 50 litri? Si zice ca nu e adevarat, si la logan si la matiz mai intra mai mult decat capacitatea rezervorului si ca de la primul clanc mai intra 10 litri. Eu ii zic pai cum are loganu rezervor de 55 ? Si zice ca da.. E mai mare decat scrie... Am pus 49 de litri si mai aveam cel putin 5-6, fiind la o liniuta...
Acuma am mers zilele astea doua vreo 180 km... Consum 7.2, consumati cam 13 litri.
Si cand ma uit la km pe care ii mai pot parcurge cu benzina din rezervor, am vazut 622. Facand u calcul, la consumul mediu, inseama ca mai am vreo 42 de litri, plus cei 13 consumati deja, imi dau 55... Si inca ceva... Dupa astia 13 litri, nu s-a dus inca prima liniuta la benzina... Tot 9 sunt. Voi ce ziceti?
Acuma am mers zilele astea doua vreo 180 km... Consum 7.2, consumati cam 13 litri.
Si cand ma uit la km pe care ii mai pot parcurge cu benzina din rezervor, am vazut 622. Facand u calcul, la consumul mediu, inseama ca mai am vreo 42 de litri, plus cei 13 consumati deja, imi dau 55... Si inca ceva... Dupa astia 13 litri, nu s-a dus inca prima liniuta la benzina... Tot 9 sunt. Voi ce ziceti?
Comment