If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Co mai mare are si alte avantaje. Deci nu este chiar frectie.
ca si avantaj, este acela ca benzina cu CO ridicat arde mai bine, si nu produce detonatii.
Dar s-a mai scris despre acest aspect.
Nu se castiga cai, dar se castiga un mers rotund si mai sanatos.
Nu are cum sa provoace detonatii co 95 deoarece masinile moderne isi regleaza singure tot,aprindere,avans chiar ei au spus-o(cei de pe discovery),restul e pura impresie.
Daca CO 95 premium creeaza detonatii eu vand masina si imi iau bicicleta,hai sa fim seriosi ca doar nu-i gazolina,ideea e ca cine vrea sa bage 98 sa bage dar cert e ca baga degeaba(la masini ca loganul ma refer nu la alea puternice).
Top 99+ fata de orice 95 e mai buna, merge mai bine masina. La 1,4 se simte, fashaie motorul la turatii mai mari nu se mai chinuie, nu mai e zgomotoasa. Si creste si mai usor in turatii... Ce sa mai vb de AC, cand il cuplezi si pui de 95 trebuie sa te rogi de ea sa mearga. N-am testat Lukoil 98 dar cu siguranta Luk 95 nu se ridica la valoarea Top premium 99+.
Parerea mea.
Top 99+ fata de orice 95 e mai buna, merge mai bine masina. La 1,4 se simte, fashaie motorul la turatii mai mari nu se mai chinuie, nu mai e zgomotoasa. Si creste si mai usor in turatii... Ce sa mai vb de AC, cand il cuplezi si pui de 95 trebuie sa te rogi de ea sa mearga. N-am testat Lukoil 98 dar cu siguranta Luk 95 nu se ridica la valoarea Top premium 99+.
Parerea mea.
Aceeiasi parere o am si eu 100% , nici eu nu am incercat Lukoil dar am bagat Efix si Carrera 95 si diferenta se simte imediat, in schimb Carrera 100 este ok, dar oricum Top Premium 99+ ramane pt. Mine cea mai buna benzina raport calitate /pret de pe piata pt. Loganu meu 1.4 MPI.
Rompetrol.....Am facut un drum de bucuresti din vaslui dus intors cu efix....Am pus de 200ron adik 50 l si am realizat un consum de 5.6 si am ramas cu 3 linii consum la intrare in vaslui....Consumul la realizat un prieten ....Urmand ca eu sa il mentin....
Numai de la Petrom si numai Top Premium 99+ de cand am luat masina o singura data am bagat 95 si tot de la Petrom. Dar am trecut iar pe 99+. Efix e frectie, doar pentru a face reclama si a manipula publicul. Oricum sa nu faceti prostia sa luati din comert aditivi pentru combustibil, cu scopul de a curata injectoarele. E un sfat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment