De unde alimentati cu benzina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai simti diferenta in buzunar pentru o mie de lei / litru ? ..

Comment

• Se cam simte cand cumperi 45 litrii
      1.6 MPi Icy White

Comment

• De unde sa stie baiatul asa ceva?
        Dar mai ales daca bag carera 95 sau carera 100.

Comment

• 2.95 De miercuri 95 Petrom si 3.05 Carrera 95. Tot asa . Conform graficului trebuie sa mai scada cam pana la 1.4 lei / litru ... Dar nu cre` k fac ei pomana asta cu noi . In SUA a ajuns 18centi / galon (galon = 3.78 litrii) cred ca stiu unde ma mut
          1.6 MPi Icy White

Comment

• De mult timp n-am mai vazut prima cifra 2 in pretul la benzina...dar va rog sa revenim la subiect
            Last edited by darksid3; 3 December 2008, 14:04.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu ma duc special de la Pta Domenii sa bag de la petrom sus in deal la Fantana miorita , am un fix..Ce sa`i faci .
              P.S de azi 2.90 litru 95 ) , da multi cred ca stiti...Doar sunteti soferi

Comment

• De ce nu alimenteaza nimeni de la moll???E asa de rea benzina?Eu numai de acolo am bagat,si am si card,mai imi da niste puncte :P
                Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• De ce?
                  Pentru simplu motiv ca reduc greu preturile la carburanti,iar eu si pentru faptul ca sunt mai patriot de felul meu asa din cand in cand macar.

Comment

• Eu Alimentez Numai De La Rompetrol De Cand Am Masina ,si Fac Naveta Ploiesti-sinaia Aproape Zilnic.trage Pe Posada De Nu Am Treaba .cand Am Bagat De Petrom Ma Depaseau Camioanele Asa De Prost Mergea.baga De 95 Ca Bea Mai Putin !!!!!!!

Comment

• De la Mol nu mai alimentez nici eu si nu generalizez dar de cand sunt eu sofer, cu toate ca am alimentat de la toate benzinariile cunoscute, o singura data am avut probleme cu benzina si aia a fost de la Mol, adica a avut apa si mi-a inghetat turul de benzina acum 3 ani cand a fost un ger naprasnic
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Numai de la petrom bag si sunt multumit de ea.Nu se sesizez nici o diferenta intre Premium 95 si Efix-ul de la Rompetrol (doar la pret )

Comment

• De 3 zile am inceput sa alimentez de la petrom benzina de 98 si nu cred ca o sa mai revin la cea de 95 ;))

Comment

• Ba cred ca o sa revii, atunci cand se va scumpi benzina
                            sigpic

Comment

• Ieri a facut tata un plin de benzina cu efix 95 de la Rompetrol.
                              Deci fata de carera 95de la OMV e varza fratilor.Masina clar trage mai greu si consumul este mai mare.

Comment

• Eu pana nu demult alimentam numai de la mol dar m-am lecuit.... Am prins doua plinuri de trageam de masina ca draq. Acum am trecut pe rompetrol de 95. Sunt multumit
                                P.S. Evitati pe cat posibil statiile peco vechi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google