Bag de la Lukoil regulat(de vreo 3 ani) si nu am avut nici o problema.Cred ca depinde de statii.
De unde alimentati cu benzina?
Collapse
X
-
Benzina de 98 (in care se include si benzina TP 99+) rareori ajunge la CO 94, depinde de statie
Comment
-
Cifra octanica este 88 pentru benzina normala (in cazul nostru 95) pana in max CO -90, si pentru 99+ care e asa zisul SUPER98 (undeva o cifra octanica 93-94) max. In mod normal este benzina SUPER(la propriu) si iese cu o CO 95-98 in functie de carburile amestecate la rafinarie . Cu toate depunerile si "problemele legate de transport, depozitare , alimentare" ajunge la cifra despre care tot vb aici . 93-95 . ORicum motorul de LOGAN nu poate "recunoaste" CO mai mare de 95;) (Surse sigure), dar macar se "simte" mai bine1.6 MPi Icy White
Comment
-
Nu glumesc,asta am citit acolo.Cum ziceam mai sus,nu firma in sine e vinovata cat e vinovata statia de benzina respectiva.
Si darksid3 a precizat mai sus ca statiile cu flux mare sunt ok,pt ca benzina nu sta mult in rezervoare.Last edited by D-FENS; 11 December 2008, 23:16.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Testul ala facut era pentru a evidentia care din firme se apropie cat mai mult de adevar cand e vorba de cifra octanica, surpriza a fost ca Lukoil sa fie cel mai aproape de valorile reale , adica benzina de 98 la ei avea in realitate 97 si ceva ceea ce este foarte bun...De multe ori am zis-o si-mi sustin parerea ca cel mai bun raport calitate-pret la benzina de 98 este la Lukoil si asta strict pe adevarata cifra octanica...Acum cat de pura este depinde de angajatii statiei, de fluxul de masini care-l are si de cine transporta combustibilul.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Nu conteaza cat de curate sunt cisternele, ci cat de curate sunt rezeroarele. La PetromV sunt cele mai curate, sigur.
Comment
Comment