mumus fara suparare eu am alimentat vara trecuta de la o statie petrom din brasov de pe varianta in drum spre rasnov si am tras 3 luni cu metanol sa scot mizeria din rezervor ... si pana nu l-am dat jos nu am reusit sa ii dau de cap ... asa ca sa nu fie cu suparare cu benzina din brasov
De unde alimentati cu benzina?
Collapse
X
-
exact asta ziceam si eu..singurele statii de la care am incredere sa alimentez...sunt urmatoarele...si e parerea mea personala..dar eu numa de la acestea alimentez..
rompetrol (fata in fata cu metro 2) , petrom(de langa mc donald's drive in) si petrom din triaj...atat.
din alta parte masina mea nu vede benzina..si nici nu a vazut in 3 ani de cand am luat-o.
primele 2-a sunt in topul meu.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
pai daca nu a avut omu treaba cu masina...logic ca pune tot de acolo....
eu de vreo 3-4 ori am alimentat de la alte benzinarii...si masina nu mergea ok.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mumus View Postpai daca nu a avut omu treaba cu masina...logic ca pune tot de acolo....
eu de vreo 3-4 ori am alimentat de la alte benzinarii...si masina nu mergea ok.
Comment
-
Nici sa nu o incerci.Nu pierzi nimic,ba din contra iti protejezi masina.
Acum eu am boala pe astia de la rrompetrol dupa problema ce am avut-o cu apa in benzina,dar totusi era partener rompetrol....si poate de aia am si patit-o.
Oricum eu nu mai vreau sa aud de ei.
Comment
Comment