Am bagat benzina de la petrom ,lukoil si rompetrol.Cel mai multumit am fost de petrom.Acu bag de lukoil si sun multumit de ea,pentru ca petromu se extinde si va deveni petromv.De la particulari n-am incercat.Cea mai proasta mi s-a parut rompetrol ca am bagat in concediu pe la Durau si aveam cam juma de rezervor de petrom,am bagat de 100 lei si mi-a stricat-o si p-aia ca nu mai tragea de loc masina.Atrebuit samerg vreo 200 de km,s-a dus si mai repede si am bagat de 98 de la primu petrom dupa care si-mai revenit.
De unde alimentati cu benzina?
Collapse
X
-
De cand am masina pun doar de la Rompetrol Efix 95 si nu am avut nici o problema....
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View PostAlimentez de la PETROM. De la statii peco la care sunt carburantii mai ieftini. Adica de la cele vechi. Dar instalatiile nu cred ca sunt vechi. Mai sunt si ele verificate, intretinute si poate schimbate.
Comment
-
La motorina e clar : omv sprint diesel - nu se compara cu nimic altceva -. La benzina ... Ar fi mol 95 vs rompetrol Efix 95... La Rompetrol mai este si benzina de 98 foarte buna dar .... Costa mult + cam se duce din rezervor .
Personal bag efix 95 ... ( am mai avut perioada si cu carrera 95 ).
Comment
-
Efix 98 e cea mai proasta benzina, am pus eu acum cateva zile si nu a mers deloc bine masina. Deci Carrera 100 ramane cea mai buna.
Comment
Comment