Iar tu evita pe cat posibil statiile partener rompetrol,nu de alta dar cred ca e mai multa apa decat benzina in ele. )
De unde alimentati cu benzina?
Collapse
X
-
Cezar are dreptate...
nu alimentati fratilor mult de la rompetrol. E bine sa faceti un plin o data pe an ptr a va curata un pic injectoarele, in rest... Eu raman fidel Petrom sau PetromV...
De la mol niciodata. Si eu, ca si red-alin sunt un pic mai nationalist, plus ca mi se pare cam scumputa benzina.Better late than never, but never better late
Comment
-
Le curata mah, dar tre sa te uiti apoi si la bujii
e superaditivata benzina dar de cam proasta calitate...
raman la parerea mea ca un plin pe an e suficient cu efix... In rest, v-am zis ca sunt fan Petrom sau PetromVBetter late than never, but never better late
Comment
-
E interzis cam peste tot aditivul ala, in afara de Romania
ti-am zis ca nu sunt fan rompetrol, dar o data pe an cred ca e bine sa alimentezi si de la ei... De principiu merg pe traditionalul de 95, iar cand sunt bani, 99+ de la petrom sau rar... Carrera 100Better late than never, but never better late
Comment
-
Si cand ma gandesc ca altii numai de la rompetrol alimenteaza...
Pai varumio e obsedat,sta la vreo 15 km de Arad si vezi Doamne e mandru ca are statie Rompetrol acolo in comuna.Are Loganul din 2004 si numai de acolo alimenteaza.Eu i-am explicat ca nu e bine dar nu intelege.Treaba lui.
Si inca o data ca sa nu inducem lumea in eroare,statii ,,agreate" pentru rezervoarele noastre sunt OMV,PetromV,Petrom, poate Mol si cam atat.
Acum o sa vina voci sa spuna ca ei alimenteaza de la lukoil si e ok sau de la ,,Y, Oil sau de nu mai stiu unde.
La o adica fiecare face ce vrea cu masinuta lui,nu?
Comment
-
Nu ai nici o treaba cu cifra octanica... Oricum 99+ nu depaseste 93 in realitate, deci poti sta linistit.
eu am avut probleme de la Lukoil cu vechea dacie si de atunci m-am lecuit... La revedere lukoil, traiasca petromulBetter late than never, but never better late
Comment
Comment