si asta pentru ca sunt cele mai recent construite statii.
De unde alimentati cu benzina?
Collapse
X
-
Eu alimentez numai de la Petrom cu benzina de 95 fara pb pentru ca i cea mai ieftina si nu i sta in gat aceasta benzina de top99 am alimentat o singura data cand am ridicat masina de la reprezintanta ma bate gandu sa alimentez cu top 99 da curand nu.
Comment
-
eu de cateva luni folosesc top premium 99+ de la petrom.....mi se pare mai buna ca si carera 100... am 1.6 mpi din 2004....chiptuning,chiulasa rectificata,buji cu 4 electrozi,filtru sport ,catalizator scos.Ma ajuta cineva care are vreo treaba cu chimia sau cu combustibilii??? " Se poate defecta ceva in timp din cauza benzinei???"DACIA - CJ 58 ARD
Comment
-
Vorbim de Efix 95 vs Petrom 95 ( sau cum se numeste ). Pentru Petrom 99 jos palaria...
Daca se baga de la Petrom de 95 in Aveo ... se aprinde check'ul + nu mai are suflu ( 3 -4 prieteni au avut problema aceasta ). Personal nu am testat'o ( oricum imi este si frica sa bag ); am bagat doar Carrera 95, 100 , Efix 95 si Rompetrol98 ...
Un prieten a bagat in Opel Astra 1.4 16v si masina nu'i mai trecea de 140 ... Dupa ce a alimentat de la PetromV cu Carrera 95 totul a revenit la normal...
Nu stiu daca se vede si la motoarele in 8v ( la Kalos 1.4 8v sigur nu se vede) ... dar la unele 16v face probleme...Last edited by Razzvan; 17 December 2008, 00:54.
Comment
-
-
adica..cum o sa fie motorul????si eu de ceva vreme tot efix pun pana acu cateva luni bagam omv carrera 95....cu efix parca e mai buna treaba(posibil sa mi se para mie )
Nu mai da quote la ultimul mesaj, se subintelege ca la el raspunzi.Last edited by Cezar; 17 December 2008, 15:12.0.9 tce SL plus
Comment
Comment