De unde alimentati cu benzina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Razzvan in general de la petromu de pe caracal (fostu shell) putin mai in fata de RAR

Comment

• Am facut azi o vizita pe la Rompetrol, in loc de super 98 au bagat benzina cu cifra octanica 100. Nu stiu daca am retinut exact, dar se numeste "alto 101". Am bagat 10 litri de curiozitate sa vad marea minune. Ramane de vazut cat de buna e.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Pun pariu ca CO reala nu depaseste 93-94, la fel ca la celelalte...
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• de acord cu andrei...
          tot sa mai scoata niste bani in plus
          apropo, cat costa acest 101?
          Better late than never, but never better late

Comment

• Am vorbit ieri cu cineva care se ocupa cu qloase si tot ce tine de motor segmenti, pistoane,de rectificat etc si zicea ca benzina de la rompetrol efix i ce mai daunatoare motoarelor el de cand are masinile cu care circul a alimentat numai de la petrom si mol.

Comment

• 3,75 lei/l costa.

Comment

• astept sa vad impresii in legatura cu performantele benzinei respective...
                de acord cu radu2008 in privinta efix de la Rompetrol... e bun aditivul, dar prea puternic pentru masina... poate in combinatie cu alta benzina... 20% efix si 80 petrom, ar fi altceva...
                Better late than never, but never better late

Comment

• Eu bag 95 de la Petrom.
                  Aut Caesar aut nihil!

Comment

• Prima impresie, dar nu cea mai concludenta este dupa drumul: militari Bd. Uverturii-Timpuri Noi (drumul spre casa de la servici). Se misca mult mai bine decat super 98 (tot de la Rompetrol).

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                      Pun pariu ca CO reala nu depaseste 93-94, la fel ca la celelalte...
                      True ... dar nici alea de 95 nu trec de 90 91 ....

Comment

• E campanie de marketing In concluzie aceeasi Marie cu alta palarie - benzina cu cifra octanica teoretic cat mai apropiata de 98(o sa fie la noi 94-95 in cel mai bun caz) Ca 99+ de la PETROM . 101 face daca baga si 0.5% Kerosen nepur rosu sau 1% din ala Roz pentru masinute cu telecomanda (dar i-ar creste pretul prea mult - de fapt la 3.75/litru)
                        1.6 MPi Icy White

Comment

• @radu2008: Exact ce am zis si eu mai demult, cea mai daunatoare benzina pentru motor, din cauza foarte multor aditivi folositi in exces.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• 95 de la Petrom. The best.

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                              Am facut azi o vizita pe la Rompetrol, in loc de super 98 au bagat benzina cu cifra octanica 100. Nu stiu daca am retinut exact, dar se numeste "alto 101". Am bagat 10 litri de curiozitate sa vad marea minune. Ramane de vazut cat de buna e.
                              Man, fiecare e liber sa aleaga dar te avertizez de aditivii care-i contine acea benzina..in special Efix-ul...nu exista benzina cu cifra octanica mai mare de 98 (asta in cazuri foarte fericite)! 101-ul nu e decat marketing. Nu pun la indoiala faptul ca masina merge mai bine dar daca vrei un exemplu ca sa intelegi cum sta treaba si am mai spus-o: Baga naftalina in rezervorul unui benzinar si motorul o sa mearga CU MULT mai silentios si un raspuns la acceleratie ireal de bun INSA efectele asupra motorului sunt catastrofale. Nu stiu sa-ti spun dozajul insa chestia e cat se poate de reala si serioasa. Morala e ca un combustibil cu care motorul trage bine si functioneaza "rotund" nu protejeaza neaparat
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu nu stiu ce spun unii si altii despre benzina Rompetrol, dar eu stiu o treaba: am avut pe mana un logan 1.4 de la firma, firma care are contract cu Rompetrol, si deci am alimentat in 3 ani si 100 000 km numai de la ei. Si doi la mana, sunt masini la firma (nu numai Logan) care au peste 200 000 km si diesel si motorina care nu au nici o problema cu motorul sau injectoarele. Masina care am avut-o eu are acum 130 000 km si merge de nu se poate.
                                Vreau sa vad si eu un motor, sau un injector la o masina care sa fie stricat din cauza benzinei Rompetrol, si dupa aia poate putem parlamenta vis-a-vis de problema asta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google