mai noi de la mol..pana acu bagam numa de la rompetrol
De unde alimentati cu benzina?
Collapse
X
-
in localitate la mine exista doar 2 benzinarii "de firma": petromV la iesire spre vatra dornei si lukoil la iesire spre suceava, pe langa alte doua no-name in oras
e doar o intamplare sa am mai multe dumuri spre suceava, asa ca alimentez in proportie de 60%- 40% lukoil/petromV, prin tara alimentez tot asa lukoil/petromV numai cu benzina de 95
de mai bine de 5 ani fac asta si nu este nici o problema la masina, la dacia veche tot asa bagam
in aceeasi ordine de idei, am mai avut un matiz alimentat in acelasi fel la care am schimbat de doua ori injectoarele intr-un an
ciudat....la logan nu are nimic
raman la ideea ca are foarte mare importanta statia de unde alimentezi, mai mult decat firma.....
Comment
-
Am facut un plin de la PetrOMV din Bucurestii Noi cu Carrera 100, dupa care urmatorul plin am revenit la MOL 98. Raman la parerea mea ca se simte diferenta, in favoarea MOL.
De regula alimentez de la statiile MOL Pallady sau de sub podul Grant - n-am avut surprize. De votat in poll, am votat mai demult - acum nu mai pot modifica...
Comment
-
Salutare.3 plinuri petrom 1 omv ambele 95. asa are loganu meu "cilcu" de alimentare. (1.6).Benzina de omv se"evapora" mai repede treaba conastata si de colegii mei de munca .Cea de petreom zic ei ca e mai blanda cu motoru , in schimb cea de omv curata supapele , admisia ....zic ei.Asa fac din 2007 si n am avut probleme o sa incerc si eu benzina de 98 - 101 sa vad cum merge. Apropo , am incredere in colegii mei pt ca sunt mecanici la o reperezentanta dacia in timisoara. ciao
Comment
-
Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Da,la ieftinire mergem greu,greu foarte greu
La scumpire cu pasi iutii si mari ca de urias
Mama lor...........
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment