Pareri Posesori Logan 1.2_16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In rampa nu am avut curajul sa incerc. Instinctul de a nu scapa masina la vale e mai puternic si ma face sa apas acceleratia. Banuiesc ca nu se poate cu 1.2, poate cu 1.6
    Am sa testez totusi pe o rampa mai usoara.
    Last edited by amigos; 2 May 2010, 21:56.

Comment

• Fratilor acum 2 zile am pus cazanu' la treaba. Am avut de carat niste ciment la sac. Am bagat 7 saci in porbagaj, 6 pe bancheta din spate si inca 3 pe scaunul din fata. In total 16 saci. Ca si kg erau 640kg. Masina statea destul de lasata pe spate.
      Am mers de la M e t r o Militari pina in Grozavesti. Nu pot spune ca au fost probleme pe drum. La frinare crestea simtitor distanta, insa cu putina grija (frina din timp) a fost ok.
      Acum masina are undeva la 2600 (si ceva) km facuti. Sper ca saptamina urmatoare sa cumpar un cirlig si remorca.
      Una peste alta o asteapta vremuri de tras la jug.

Comment

• sa ne spui de unde si cat ai dat pe carlig cat despre remorca.....eu mi-am luat una la mana a doua si nici acum nu am avut timp sau bunavointa sa o repar si sa o inmatriculez....dar merge si asa pe drumurile laturalnice.

Comment

• Inca nu le-am achizitionat dar am preturile reperelor:
          remorca noua costa 1230 euro de la Pongratz (sper ca am scris corect) si are dimensiunile -2,50m (L)x 1,25m (l)x 0,30m (h bena)- iar cirligul de la o reprezentanta Dacia si e in jur de 200 de euro.

Comment

• deci tu ai luat Logan 1,2 sa cari ciment si nisip cu el...?!?!
            de ce nu ai luat Logan Pick-Up ?! sau cel putin, daca tot ai luat-o noua, inchiriai un Pick-Up sa cari ce ai de carat..... si dupa ai spune-ti ca nu sunt bune masinile si ca face una alta.
            de fapt (in Romania)am vazut si Mercedes din gama de lux cu remorca...

Comment

• Ce nu inteleg eu e ca te superi pe mine (gratuit) de faptul ca eu am luat masina sa car cu ea. Fiecare face ce trebuie cu lucrurl lui. (PS Nu uita caramida si gips-carton-ul si multe altele).

E cam greu sa inchiriez ceva, iar la cit am de carat o sa mai cumpar jumatate de masina cu cit dau pe transport.

Daca citesti posturile mele nu reiese mai de nicaieri ca nu sint multumit de masina.

Remorca nu e buna doar la carat de materiale. De exemplu pot cara motocicleta si bicicletele cind plec undeva in vacanta. Si asa am o vacanta cu tot ce vreau.

Comment

• fiecare face ce vrea cu lucrul lui, pe mine ma mira fapul ca iei masina nou sa cari materiale de constructii (un SH e altceva).
                de remorca nu zic nimic, una e sa cari caramizi cu remorca si una e sa le cari pe locul din drepta...

Comment

• Pot sa te intreb ce virsta ai?

Comment

• Originally posted by mariusmjm View Post
                    fiecare face ce vrea cu lucrul lui, pe mine ma mira fapul ca iei masina nou sa cari materiale de constructii (un SH e altceva).
                    de remorca nu zic nimic, una e sa cari caramizi cu remorca si una e sa le cari pe locul din drepta...
                    nu inteleg ce nu intelegeti.nu toti cumpara o masina pt plimbat.si tocmai ca a luat o masina si pt a cara cu ea e mai rentabil pt el sa ia una noua.una SH s-ar fi defectat mult prea des la cat tragea el cu ea.asa cel putin acea garantie nu va fi gratis ,ci isi va avea rostul.vreau si eu sa cumpar remorcuta,parca am vazut la baumax mai ieftina....

mai aveam ceva de zis dar nu pot da edit .parerea mea e ca ar trebui sa poti da edit daca nu a mai scris alt user ,deci nu a mai citit nimeni si nu duce pe nimeni in eroare.sa revin...sunt multumit de masina,consuma putin ,are si scut motor,motorasul e destul de sprinten.am ramas totusi dezamagit cand am vazut ca nivelul uleiului e cam cu 2 cm peste max.e posibil sa dauneze motorului daca am mers 500 km asa?
                    Last edited by crististreulea; 18 May 2010, 13:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si la mine e nivelul putin mai mare,eu am 100Km, dar 2 cm mi se pare mult,
                      nu l-ai verificat dupa ce ai oprit motoru nu ?

Comment

• Am vazut niste Loganuri fara sa aibe pe spate sigla cu motorizarea. Alea sunt 1.2 16v?
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @andrei: n o lua in nume de rau..da daca aveai nevoie de ea pentru carat, de ce nu ai luat diesel? ca nu e ca si cum ai fi luat 1.4 sa zici ca n ai platit in plus pe motor...si totusi, benzina pentru carat, e destul de pacatoasa...intr o rampa mai abrupta o sa ti para rau si 1.2 e sprinten, dar totusi e 1.2-e gandit special pentru oras...nu se pune problema de masina noua contra SH, si eu in orice moment as alege noua indiferent de nevoile pe care le am pentru ea, dar motor mic pe benzina pentru carat..o sa si spuna cuvantu in timp..numai bine
                          sigpic

Comment

• nu,asa apar toate acum fara motorizare!Cele 1,2 au un mic spoiler la bara fata jos si inca 2 carenaje mici la rotile spate.
                            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• ce rol au acele carenaje si prelungirea aia de la bara fata la 1.2?

am si o intrebare a unui vecin care a cumparat de curand un logan 1,2 16v si m-a sunat sa imi spuna ca ii sta relanti-ul la 500 rpm!!!nu m-i se pare normal dar vreau sa stiu cum e si la voi,pentru ca eu am 1.4 si 1.5,la ambele sta in 8-900 rpm!multumesc

Comment

• Vecinul nu stie ca aia 500 RPM sunt de fapt 750...turometrul incepe de la 250 RPM
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google