Pareri Posesori Logan 1.2_16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cablajul pentru air-bag-ul lateral inseamna o ramificatie atasata la cablajul cu mufa verde. Cablajul cu mufa verde e pentru incalzire scaune, pentru cine vrea sa-si monteze post productie.

Comment

• cum e cu incalzirea asta in scaune, e ceva care se pune peste scaune (ca o husa?) sau se monteaza in interior? la ce pret ajunge si unde se gaseste ? ca nu e bagata la optionale, au la reprezentanta?

Comment

• Servo directie

Salut,

Dupa vreo 10 telefoane si la dacia servicii clienti si la service mi s-a spus ca pompa ar veni din franta si pot sa mi-o repare abia vineri.Aveti idee daca este vorba de o minciuna sau pompa chiar se produce in franta?
        Multumesc.

Comment

• Pompa intr-adevar se fabrica in Franta, iar la uzina, in montaj se pregateste pentru montare pe motor (montare fulie pe pompa).

Comment

• Servo directie

Merci pentru raspuns. Si este normal sa nu aiba pe stoc? Doar le asambleaza la Pitesti nu?
            Macar o bucata ar fi trebuit sa aiba pe stoc.
            Last edited by Seba; 25 May 2010, 17:26.

Comment

• Mare problema cu orice la reprezentantii Dacia. Sper sa avem bafta si masinile sa functioneze ok.

Comment

• Servo directie

Si am facut o saptaman de cand am masina in service.Dacia spune ca a trimis pompa Service-ul spune ca nu a ajuns la ei si fel de fel de scuze idioate.Cand credeti ca ar fi optim sa ma apuc sa ii injur si sa dau cu ei de pereti?
                Multumesc mult pentru sugestii.

Comment

• Stai linistit eu am aproape 600km si am patit doua chestii (un mic accident nu din vina mea- nu mi-a acordat prioritate intr-o intersectie pentru ca nu a vazut semnul + se auzea un mic fluierat la relanti, acum a disparut + niste mici zgarieturi pe plansa bord, cea argintie care se zgarie la cea mai mica atingere cu un fermoar geaca, ochelari, fata casetofon etc). Ai garantie la restul daca pica ceva. Eu sunt multumit momentan de masina cu toate ca pe vechiul Matiz nu aveam mari zgarieturi in 6 ani de folosinta si 89000km (am schimbat doar consumabile, acumulator, cauciucuri, kit ambreiaj, distributia la 55000km si amortizoare). Tot ce am schimbat practic la Matiz practic se schimba cam la orice in atatia km in Romania si 60% din ei in Bucuresti (amortizoarele au fost un moft, la service spunea ca mai tin).

Comment

• Servo directiaaaaaaa

Stau ... Stau ..... Stau linistit de o sapt( eu n-am apucat sa fac 300 km) dar nu stiu pana cand mai stau ... chiar am nevoie de masina

Comment

• De ce nu te interesezi la OPC? Vezi ca e posibil sa ceri schimabarea masinii in cazul extrem.
                      Am un coleg care a cerut si a obtinut schimbarea Loganului. Nu cunosc mai multe amanunte.

Comment

• Fratilor azi am carat cu remorca o cantitate destul de insemnata de pamint. Practic pamintul avea un volum de 33cm inaltime x 2,50m lungime x 1,25m latime. Nu stiu exact cit cintarea incarcatura, insa rotile de la remorca erau cam la 70% din inaltimea talonului cu remorca goala. Probabil ca erau pe la aproape 8-900kg. Remorca poate duce pina la 850kg cf. certificatului.
                        In cazul asta cu mai mult de treapta 3 nu am reusit sa merg (nici nu am insistat). Drumul a fost unul scurt cam de 4km pina in locul unde am descarcat pamintul.
                        Masina se comporta destul de greoi la acceleratii si frine. E de evitat frinarea brusca pentru ca masa inertiala e f mare si se opreste greu.

Comment

• pai mi se pare normal sa se intample asta. cel mai usor sa iti dai seama e ca faci calculul de kg/cal si vei observa ca se dubleaza. e ca si cum ai avea masina goala si doat 40 de cai. cat despre franare e mult mai greoaie din cauza inertiei si oricum franele sunt slabe si pentru masina goala.

Comment

• Daca mergi cu 80 frinele sint ok pentru masina goala. Cel putin la modul meu de a conduce.
                            Cit despre masina daca te mai uiti si pe la alte case o sa vezi ca se poate face performanta destul de buna si cu o cutie de viteze bine etajata. Nu pot zice ca asta de la 1,2 e geniala, insa merge.

Comment

• motorul 1,2 nu e motor de "munca" , iar remorca la orice masina care nu e din constructie facuta pentru asa ceva va creea probleme la condus, mai ales la franare
                              deci revin, de aceea pentru treaba asta se foloseste Pick-up

Comment

• ce inseamna ca franeaza greu? apesi pedala de frana cu toata puterea si nu intra abs-ul?
                                sau remorca face sa pierzi aderenta, pe spate, la frana?

n-am condus niciodata cu remorca de asta intreb

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google