poate sa il puna pe GPL - idee adoptata de f. multi taximetristi
Pareri Posesori Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
@csh: intrebari mai tampite ca ale tale, n-am intalnit de ceva vreme. Cred ca vei fi premiat in curand de toti membrii acestui forum cu o titulatura...Care, cred o stii si tu.
@no.23: de ce mama zmeilor sa cumperi o masina cheala? E mai rau ca o berlina. Sau tot ai impresia ca 1.2 asta face si drege.
Comment
-
Originally posted by Cezar View Post@csh: intrebari mai tampite ca ale tale, n-am intalnit de ceva vreme. Cred ca vei fi premiat in curand de toti membrii acestui forum cu o titulatura...Care, cred o stii si tu.
@no.23: de ce mama zmeilor sa cumperi o masina cheala? E mai rau ca o berlina. Sau tot ai impresia ca 1.2 asta face si drege.!!!
2. Eram curios cum merge 1.2 16v. Caci sunt f foarte curios ! Nu a fost 1.2 16v la nici un dealer de test drive. Si din ce am citit pe aici, pe toate forumurile, nu prea am gasit ceea ce imi doresc despre 1.2.
Comment
-
-
Este 1.2 16v,prinde mai mult de 120km/hIn general masinile marca Dacia sunt bune pentru drumurile noastre la un pret satisfacator buzunarelor noastre.
Am masina de o luna (2000km)si singura problema care am avut-o a fost un scarcait numai pe drum cu denivelari la broasca de la usa fata dreapta,am fost cu ea la dealer ,mi-a dat cu un spray si niste vaselina cred ca era si acum nu mai face.
Comment
Comment