Pareri Posesori Logan 1.2_16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poate sa il puna pe GPL - idee adoptata de f. multi taximetristi

Comment

• Si eu as pune gpl pe 1,2 daca s-ar mai scumpi benzina

Comment

• Azi l-am luat , pare OK , dar pe drum la frinare un pic mai tare se aude pe spate ca un pacanit sau zdranganit , o fi de la arcurile din portbagaj ? Oricum vad maine daca e la fel si ma duc la dealer .

Comment

• O sa primesti raspuns ca toate fac la fel pana se uzeaza putin sabotii de franare de la rotile spate
          Care model de logan 1,2 detii

Comment

• Originally posted by DORU BUTEAN View Post
            O sa primesti raspuns ca toate fac la fel pana se uzeaza putin sabotii de franare de la rotile spate
            Care model de logan 1,2 detii
            Asa o fi , mai astept un pic sa vad daca dispare zgomotul.
            Modelul e Logan ( adica ala chel )

Comment

• Originally posted by gheorg1975 View Post
              Si cum merge la drum?

Comment

• Originally posted by gheorg1975 View Post
                Poti sa pui si tu mai multe poze (int/ext) cu el - as fi tentat sa iau si unul 'chel' ...........

Comment

• @csh: intrebari mai tampite ca ale tale, n-am intalnit de ceva vreme. Cred ca vei fi premiat in curand de toti membrii acestui forum cu o titulatura...Care, cred o stii si tu.

@no.23: de ce mama zmeilor sa cumperi o masina cheala? E mai rau ca o berlina. Sau tot ai impresia ca 1.2 asta face si drege.

Comment

• Raspunsul este simplu - pentru tata - desi mai are o masina nu cred ca l-ar deranja inca una, mai ales sa poata sa umble cu ea si pe la tara la bunica-mea

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                      @csh: intrebari mai tampite ca ale tale, n-am intalnit de ceva vreme. Cred ca vei fi premiat in curand de toti membrii acestui forum cu o titulatura...Care, cred o stii si tu.

@no.23: de ce mama zmeilor sa cumperi o masina cheala? E mai rau ca o berlina. Sau tot ai impresia ca 1.2 asta face si drege.
                      1. Nu ai ce face ? !!!
                      2. Eram curios cum merge 1.2 16v. Caci sunt f foarte curios ! Nu a fost 1.2 16v la nici un dealer de test drive . Si din ce am citit pe aici, pe toate forumurile, nu prea am gasit ceea ce imi doresc despre 1.2.

Comment

• Originally posted by no.23 View Post
                        Raspunsul este simplu - pentru tata - desi mai are o masina nu cred ca l-ar deranja inca una, mai ales sa poata sa umble cu ea si pe la tara la bunica-mea
                        la tara poate sa umble cu dacia 1300 ,sau cu tractorul

Comment

• Originally posted by no.23 View Post
                          poate sa il puna pe GPL - idee adoptata de f. multi taximetristi
                          da in momentul de fata motorina= benzina la pret si nu mai e nici o afacere
                          gpl-ul e mai ieftin si mai simplu de intretinut dieselul e costisitor e bun numai pt exterior 4,5%

Comment

• CSH mergi fratioare si fa un test drive?cum crezi ca merge?e o masina cu motor 1,2 75 cp!cum sa mearga?inainte sau inapoi,cum o conduci tu!

Comment

• 1,2 12V este un motor f. bun pentru drumurile noastre
                              consum mic, viteza pana-n 120 km/ora

Comment

• Este 1.2 16v,prinde mai mult de 120km/h In general masinile marca Dacia sunt bune pentru drumurile noastre la un pret satisfacator buzunarelor noastre.
                                Am masina de o luna (2000km)si singura problema care am avut-o a fost un scarcait numai pe drum cu denivelari la broasca de la usa fata dreapta,am fost cu ea la dealer ,mi-a dat cu un spray si niste vaselina cred ca era si acum nu mai face.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google