poate sa il puna pe GPL - idee adoptata de f. multi taximetristi
Pareri Posesori Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
@csh: intrebari mai tampite ca ale tale, n-am intalnit de ceva vreme. Cred ca vei fi premiat in curand de toti membrii acestui forum cu o titulatura...Care, cred o stii si tu.
@no.23: de ce mama zmeilor sa cumperi o masina cheala? E mai rau ca o berlina. Sau tot ai impresia ca 1.2 asta face si drege.
Comment
-
Originally posted by Cezar View Post@csh: intrebari mai tampite ca ale tale, n-am intalnit de ceva vreme. Cred ca vei fi premiat in curand de toti membrii acestui forum cu o titulatura...Care, cred o stii si tu.
@no.23: de ce mama zmeilor sa cumperi o masina cheala? E mai rau ca o berlina. Sau tot ai impresia ca 1.2 asta face si drege.
2. Eram curios cum merge 1.2 16v. Caci sunt f foarte curios ! Nu a fost 1.2 16v la nici un dealer de test drive . Si din ce am citit pe aici, pe toate forumurile, nu prea am gasit ceea ce imi doresc despre 1.2.
Comment
-
-
Este 1.2 16v,prinde mai mult de 120km/h In general masinile marca Dacia sunt bune pentru drumurile noastre la un pret satisfacator buzunarelor noastre.
Am masina de o luna (2000km)si singura problema care am avut-o a fost un scarcait numai pe drum cu denivelari la broasca de la usa fata dreapta,am fost cu ea la dealer ,mi-a dat cu un spray si niste vaselina cred ca era si acum nu mai face.
Comment
Comment