Pt motorul de 1.2, taxa de prima inmatriculare e de circa 300 de lei si ceva. Eu unul n-am platit-o (am s-o fac saptamana viitoare). Alte costuri (nr.de inmatriculare de la politie, taxa de inmatriculare de la primarie etc.)...probabil ca duc totul spre 500 de lei.
Pareri Posesori Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
Pe mine ma costa 340 lei pe trimistru. Adica 1300 si ceva pe an.
Cam pe acolo se invarte un full casco cu fransiza 0%.
Asta bineteles e pretul politei la valoare de catalog a masinii, adica 8700 de euro.
Tu daca iti iei una mai scumpa o sa fie si polita mai scumpa. Si viceversa.Last edited by Obsolete; 9 April 2011, 11:20.sigpic
Comment
-
Originally posted by condaru321 View PostTrebuie sa fac Casco ca imi fac credit pe 2 ani pentru o diferenta de bani. Si-a facut cineva,cat costa?
Comment
-
nu am apucat sa fac un filmulet cu demarajul in a 5-a de la 50km/h la 90, dar am revenit cu alte impresii:
- se simte cam nasol in volan cand bate vantul;
- am facut 500 km braila-bucuresti-braila si am un consum de ~6.2%! asta dupa ce arata in bord in meniul de test - cati litri mai am din cei 50(full) iin conditiile in care inca sunt in rodaj(900km in bord);
- este cam galagioasa dupa 3000 rpm, dar la 3000 rpm are cam 100km/h pe ceas!
- parca din ce in ce isi mai da drumul motorul!
- pe scurt, sunt multumit de alegerea facuta! astept sa mai fac kilometri sa mai scada consumul! mentionez ca in localitati la 50-55 km/h eram in viteza a 5-a si la iesire din localitati tot cu a 5-a pana la 100km/h!
Comment
Comment