Pareri Posesori Logan 1.2_16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pt motorul de 1.2, taxa de prima inmatriculare e de circa 300 de lei si ceva. Eu unul n-am platit-o (am s-o fac saptamana viitoare). Alte costuri (nr.de inmatriculare de la politie, taxa de inmatriculare de la primarie etc.)...probabil ca duc totul spre 500 de lei.
    Last edited by Seba; 9 April 2011, 16:12.

Comment

• Trebuie sa fac Casco ca imi fac credit pe 2 ani pentru o diferenta de bani. Si-a facut cineva,cat costa?
      Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.

Comment

• Pe mine ma costa 340 lei pe trimistru. Adica 1300 si ceva pe an.

Cam pe acolo se invarte un full casco cu fransiza 0%.

Asta bineteles e pretul politei la valoare de catalog a masinii, adica 8700 de euro.

Tu daca iti iei una mai scumpa o sa fie si polita mai scumpa. Si viceversa.
        Last edited by Obsolete; 9 April 2011, 11:20.
        sigpic

Comment

• Cum ati negociat cu dealer-ul?Ce ati primit din partea lui?

Comment

• Salut

As dori sa pun o intrebare posesorilor de logan 1.2 16 valve daca vati pus toba finala si/sau filtru aer sport

Comment

• Originally posted by condaru321 View Post
              Trebuie sa fac Casco ca imi fac credit pe 2 ani pentru o diferenta de bani. Si-a facut cineva,cat costa?
              Eu in primul an am platit 1100 lei, asigurata toata suma de de 8300 de euro, iar pentru al doilea an, astazi ma duc sa prelungesc, si o sa ma coste 900 lei, aceeasi firma. Am si fransiza, abia peste 2 ani pot sa fac fara fransiza deoarece atunci o sa fac 11 ani de vechime la permis (asta e conditia)

Comment

• Ai suma fixa la fransiza sau e un procent din valoarea daunei?
                Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• nu am apucat sa fac un filmulet cu demarajul in a 5-a de la 50km/h la 90, dar am revenit cu alte impresii:
                  - se simte cam nasol in volan cand bate vantul;
                  - am facut 500 km braila-bucuresti-braila si am un consum de ~6.2%! asta dupa ce arata in bord in meniul de test - cati litri mai am din cei 50(full) iin conditiile in care inca sunt in rodaj(900km in bord);
                  - este cam galagioasa dupa 3000 rpm, dar la 3000 rpm are cam 100km/h pe ceas!
                  - parca din ce in ce isi mai da drumul motorul!
                  - pe scurt, sunt multumit de alegerea facuta! astept sa mai fac kilometri sa mai scada consumul! mentionez ca in localitati la 50-55 km/h eram in viteza a 5-a si la iesire din localitati tot cu a 5-a pana la 100km/h!

Comment

• Nu cred ca este un stil de mers tocmai sanatos pentru motor tr 5 la 55 km/h.

Comment

• eu am facut fara fransiza la o luna de cind am luat carnetul;dar mai scumpa (380 eur) la valoare de 8700e

Comment

• la 80 km inca merge bine treapta a IV

Comment

• Cat ar putea dauna motorului 1.2 mersul subturat ? Subturat ma refer mers pe teren aproape plan la turatia 2000 aprox .

Comment

• aia nu e subturare. subturare e cand incerci sa acclerezi in sarcina mare la turatii mici, in general la turatii unde ai sub 90% din cuplu maxim.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by micutzu666 View Post
                              Ai suma fixa la fransiza sau e un procent din valoarea daunei?
                              suma este fixa, de 410 lei

Comment

• Video acceleratie 55-90km/h in a 5-a pe Logan 1.2 16V 75CP inca in rodaj, singur in masina!

Last edited by adaniel69; 15 April 2011, 19:15.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google