eu am spus si in posturile anterioare, le-am condus pe amandoua, si 1.6 si 1.2, incarcate amandoua (si asta pe pariu) 1.2 sare peste consumul unui 1.6 (ma refer la cel de 90 nu cel de 85 caruia nu-i cunosc comportamentul)
Pareri Posesori Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
Originally posted by LOVENDAL View Post..........................
Nu e doar 200 euro. Sunt 400 euro, ca mai e o diferenta de 200 euro la taxa de prima inmatriculare. Plus consumul mai mare la 1,6...doar pt 10 CP in plus. Eu zic ca nu merita. Daca era vorba de vreo 25 CP poate ca da.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
nu chiar extraurban
exemplu bucuresti turnu magurele , bucuresti tandarei , bucuresti calarasi
cam asta e consumul acum ca s-a mai incalzit iarna cam 7,9
daca o iei doar pt. extraurban da 1,6 in schimb daca mergi numai in urban si foarte rar afara sigur 1,2 e alegerea.
Comment
-
@b 98 tul: n-am nervi sa descifrez ce ai scris tu acolo. Ca sa ne fie mai simplu, raspunde la intrebarile de mai jos.
1. Care este consumul in afara orasului?
2. Care este consumul in oras?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Cel de la volan stie mai bine ce asteapta de la masina/motor.
Eu jumate din km (adica vreo 40000) i-am facut extraurban si nu ma plang de cele 75 de martoage.
Adica prea e sperietoare treaba asta cu extraurbanu ''nu iesi afara din oras cu 75 cp ca esti mort, muuuuuusai 90 cp...''
Povesti. Mort e si 1.6 mpi cu 4 persoane si bagaje, si vorbesc aici in special de 1.6 mpi E5.
Comment
-
ai dreptate OCTAVIAN . loganul nu este masina de depasiri in scurt. doar e o masina normala. daca ar avea 150 cai poate . dar pentru majoritatea muritorilor e o masina decenta. sincer 1.2 pare cam slabuta in ceea ce priveste o depasire asa in scurt normal ca nu se compara cu 1,6 16v.
Comment
-
Nah, depasirile ''din scurt'' nu sunt sanatoase nici pentru cei (soferii !) cu 140 sub capota, din cate am vazut pe drum, astia fac cele mai mari tampenii.
Dar atata timp cat nu cari saci de cartofi, varza, gresie, faianta, ciment, si mergi la drum doar cu sotia si copilu in spate, poti sa faci o depasire decenta (de tir spre exemplu), doar sa o faci hotarat, cu o plecare din ~3500-4000 rpm. Nu trebuie sa existe retineri in a tura motorasul in 5500 rpm.
Chiar se duce ok, nu e chiar asa de lesinata (e mai ok decat un Golf 1.4 , Focus 1.4, Octavia 1.4).
Asa sunt eu mai capos, nu accept faptul ca nu te poti descurca cu un polizor de 75 cp extraurban.
Sa ti cont de limitele motorului si totul e in regula.
PS: sa fim seriosi, cati dintre noi merg preponderent cu 3-4 persoane in masina?Last edited by Octavian; 20 April 2011, 20:05.
Comment
Comment