Pareri Posesori Logan 1.2_16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LOVENDAL View Post
    Sa nu fiti ca taranul din povestea cu girafa: se duce taranul la zoo, vede o girafa...un animal asa de inalt si exclama: "Nuuu! Asa ceva nu se poate! Acest animal nu exista!" E atat de greu de apreciat realitatea?
    Ce nu intelegi tu, este ca noi nu suntem tarani si sunt convins ca toti am vazut girafe. Mai mult de atat, chiar suntem de acord ca exista astfel de animale si ca sunt cat se poate de reale.
    Noi acceptam realitatea, adica 1.2 16v poate consuma 4 la suta, dar nu acceptam ca poate consuma 4 la suta la mers de 50-60 km/h in localitati si 90 100 km/h in afara. A scris @adaniel69 mai sus ca in conditiile date de mine, a consumat 6.2 l/100 km. Consumul asta ne intereseaza de fapt si de drept.
    Intelegi?
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• un prieten are 1.2 16v...masina are 23.000 km! sub 7.5 in oras (Bucuresti) nu a scos! vad ca mai aveti putin si o dati in consumuri de scutere pe aici! sa stiti ca multi dintre noi nu avem ciunga in par si nici mamaliga intre dinti!

Comment

• Si cat se astepta sa scoata in oras? 5% Nici eu in iarna nu am scos mai mult de 8.2% in oras si ma declar multumit de consum. Acuma, ca s-a incalzit, CB indica 6.5% la o viteza medie de 28km/h.
        sigpic

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
          Ce nu intelegi tu, este ca noi nu suntem tarani si sunt convins ca toti am vazut girafe. Mai mult de atat, chiar suntem de acord ca exista astfel de animale si ca sunt cat se poate de reale.
          Noi acceptam realitatea, adica 1.2 16v poate consuma 4 la suta, dar nu acceptam ca poate consuma 4 la suta la mers de 50-60 km/h in localitati si 90 100 km/h in afara. A scris @adaniel69 mai sus ca in conditiile date de mine, a consumat 6.2 l/100 km. Consumul asta ne intereseaza de fapt si de drept.
          Intelegi?
          Pai, ma repet a o mia oara: daca ajungi la 100 kmh prin accelerari bruste, normal ca o sa-ti consume mult (ca orice alta masina). Daca mergi extrem de economicos, poti scoate si ceva in jurul la 4%. Ideea e alta: acest 4% e doar in conditii ideale; fiecare din noi mai are tendinta uneori sa calce masina si atunci nu se mai poate obtine acest consum mic nicicand.

Originally posted by PCH View Post
          un prieten are 1.2 16v...masina are 23.000 km! sub 7.5 in oras (Bucuresti) nu a scos! vad ca mai aveti putin si o dati in consumuri de scutere pe aici! sa stiti ca multi dintre noi nu avem ciunga in par si nici mamaliga intre dinti!
          7,5% in Bucuresti e mai mult decat ideal! Intr-un oras aglomerat ca Bucurestiul, niciun benzinar nu-ti poate scoate mai putin de 7,5%-8%.
          Last edited by LOVENDAL; 22 April 2011, 07:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Presupun ca e greu sa fiti obiectivi, realisti, sa da-ti niste date reale si clare, sau poate noi cu celelalte motorizari chiar suntem tarani, poate chiar e adevarat noi taranii cu celelalte motorizari, iar orasenii cu 1.2...( ca deh 1.2 se presupune a fi un motor mult mai bun la consum pt oras).Oare asa sa fie?

Comment

• vitriol:stai cuminte ca 1.2 nu consuma 4 sa fim seriosi putin,mai uitate la cate ture sta masina aia cand tu mergi cu 100 ;) eu persoanal acum cred ca consuma 1 l la 100,cred ca asta e consumul real !hai sa nu mai vb prostii si sa fim realisti,loganul e o masina destul de grea !
              http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• @uscatu

Mai mult decat poze si filmulete ce realism si dovezi mai vrei? Vrei sa te iau cu mine in masina sa ne petrecem sarbatorile impreuna? Faceti careva un desen ca vad ca asta chiar nu pricepe.
                sigpic

Comment

• adevarat este destul de grea....eu astept, si sunt foarte curios sa vad, si parerile dizelarilor aici...

Comment

• @Lovendal si @Mariusrs:

Noi despre ce vorbim aici?! Eu cred ca am vorbit romaneste si am fost destul de clar, dar vad ca voi continuati sa mergeti prin balarii.
                    Repet, a treia oara: se poate consuma 4 la suta daca mergi cu 70 km/h, dar nu si daca mergi cu 60 in localitati si 100 km/h in afara localitatilor.
                    Last edited by vitriol; 22 April 2011, 09:54.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• am remarcat si eu ca este cam turata la 100km/h unde are 3000 turatii. pe aici se tot vb ca treb sa o turezi mult, dar tot cred ca la turatii mari va consuma mai mult iar ca sa obtii consum mic treb sa mergi mai incet decat este normal.
                      spre edificare sa spuna cineva sincer ce consum are la 3000 ture in a5a la aprox 95-100 km/h
                      asta este mersul normal, ca nu mai vezi nici daciile vechi mergand mai incet in ziua de azi. chiar daca ai vrea nu poti merge mai incet ca te imping ceilati din spate. poate numai dimineata la rasaritul soarelui cand esti singur pe drum.
                      ori daca la 100 la ora ai consum mare...

Comment

• Daca mergi constant cu 95-100 ai undeva la 5.2-5.5 maxim.

Doar ca e greu sa mergi la noi constant cu viteza asta. Eu nu am reusit sa scot viteza medie mai mare de 75 de km/h (intre Arad si Iasi) si viteza medie a fost 5.5 la dus si 5.2 la intors.

Undeva pe la 80km/h e cel mai economic de mers cu acesta motorizare.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by LOVENDAL View Post
                          7,5% in Bucuresti e mai mult decat ideal! Intr-un oras aglomerat ca Bucurestiul, niciun benzinar nu-ti poate scoate mai putin de 7,5%-8%.
                          Am zis minum 7.5....plus ca merge in general noaptea! si eu scot 8 in perioada asta in oras!

Comment

• Ieri am vrut sa plec acasa de la auchan militari si se statea ca popa in trafic pe maniu , era coada pana la lujerului lejer , mai scoteati voi consumuri de 7 in oras cu 1.2. 16v cand se facea craciunu.Am mers ieri pe autostrada(100km) si abia am reusit un consum de 7 cu masina incarcata la maxim (1.4 mpi) mers cu 110 si cateodata depasiri cu 130 . nu vroia sa coboare sub 7.2 sub nicio forma.Abia cand am iesit dp autostrada si am inceput sa merg cu 90-100 si 60 prin sate am scos-o la un 6.4.cand vad consumuri de 5 ... nush probabil ca voi cand iesiti dintr-un sat accelerati atat de lin ca ajungeti in urmatorul sat si nu a-ti apucat sa ii dati 90-100.voi si cu masina full si cu mers cu 100 tot aveti 4.5-5 consumu.ce sa mai zica fratilor dieselurile.inteleg ca 1.2 consuma mai putin dar deja...cam SF.degeaba imi aratati filmulete si poze daca voi va resetati cburile cand a-ti iesit deja din oras.daca iei la fuga un 1.2 va asigur eu ca va consuma benzinica la greu ca cere turatii mai ales daca e incarcata full , dar daca unii prefera sa faca 200 km in 7 ore pt o economie de 10-20 lei , problema lor.

Comment

• adevarul e ca te simt foarte ofticat:P

cred ca ti-ar trebui un TeDeI, dar ca tot ce ti-a cumparat mamica ta a fost o Dacie....

Nu mai da si tu ca si exemple consumuri din Bucuresti de la ore de varf, ca acolo se calculeaza ca la tractor consumul, la ora adica, nu la kilometru Stii si tu ca la o statistica extremele se exclud, adica ora de varf in orash sau mers cu 70 in afara noaptea.

Insa, puishor oricat te-ai da cu tartitza de pamant, sa stii ca in conditii asemanatoare, noi astia necajitii si submotorizatii cu 1.2 vom consuma cu cel putin 0.5 l la suta mai putin decat 1.4. Ceea ce inseamna ca la 20k km pe an, tu bagi 2 rezervoare in plus de benzina.

Hai pa.
                              sigpic

Comment

• eu cred ca in filmuletele de mai sus e motor diesel cu bord de benzina sau nu stiu exact cum e bordul la diesel, dar nu are cum sa aiba 80km/h la 2000 rpm!!!!!!!!!!!! are ceva modificari!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google